Hogyan viszonyuljak a dologhoz?
A véleményem ,hogy hagyni kell a fiatal szülőket,hogy maguk oldják meg a gondokat.
Ha nem kérnek a segítségedből,akkor szépen vissza kellene vonulni,és élvezni a szabadságodat amit nem az unokákkal kell töltened. Vigyázzanak rá ezentúl ők,hiszen ők a szülők.Néha vigyék el hozzád hiszen te vagy a nagyszülő..De hagyd hogy saját életük legyen.
Igazad van. Segítettél, és ez a hála.
Most egy kicsit ne segíts. Oldják meg. Majd rájönnek, hogy mekkora érték egy aktív nagymama, és mennyivel könnyebb ha segít. Eljön majd a bocsánatkérés napja, amit majd el kell akkor fogadni!
És egy jótanács még a végére: annyit segíts, amire megkérnek. Ne ajánlkozz, ha kell a segítséged, majd megkérnek rá, nem kell automatikusan előre ugrani.
"Majd rájönnek, hogy mekkora érték egy aktív nagymama, és mennyivel könnyebb ha segít." ez sajnos nem így van.
tesóm porig alázta anyát amikor szomorúan mesélte, hogy milyen korán bölcsibe kellett adnia minket. hogy nagyon is jól tette, meg igenis dolgoznia kell egy nőnek.
most meg hogy ő szült, két évig nem akarja bölcsibe adni és eszébe sem jut, hogy korábban miket vágott anya fejéhez.
és ez csak egy példa volt a sokból.
5/5 én nem ez a nagyi vagyok.Sose beszéltem bele az életukbe..véleményem az volt,ha nekem szunido van és a hasamat suttettem,akkor nem kell egy munkahelyet feladni,mégha nem is a legjobb.De ha így gondolják,az is az ő dolguk.Én segíteni akartam,nem fogatták el.Eddig még okés is lenne,hisz nem kell az én véleményem szerint élniuk.De ami duhít,hogy a fejemhez vágta a lányom:elvettem a lányát is,most a fiát nem adja./Ő egyetemre járt,s hogy tudjon tanulni vigyáztam rá!/Én tehetek róla,h. terhes lett?
Megértettem,nem kell a segítségem.Tudomásul veszem.Tegnap éjjel konnyes szemmel megírtam neki is mailba.Nem hívott,nem írt azóta...Már abban se vagyok biztos,ha bocsánatot kérne,vigyáznék-e a kicsire.
szóval terhes lett a lánya, és ezért téged hibáztat, mert úgy érzi ő nem figyelt oda eléggé a lányára, mert épp te figyeltél?
szomorúan primitív ez a gondolkodás, hogy tehetetlenségében azt bántja meg, akit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!