Egy régi tanárral házasság. Működhet?
Párom 39, én 23. Tökéletesen jól elvagyunk, majdnem 1,5 éve élünk együtt. Mi egy pozitív példa vagyunk a nagy korkülönbségre. Nyugodt, harmonikus, békés a kapcsolat, nem veszekedtünk még úgy igazán soha. Én a korombeliekkel egyszerűen nem tudok kijönni... mert sok dolgot nem tudnak/csinálnak, amit én elvárok. Mondom ezt 3 hosszú kapcsolat után, ebből 2db 3 évig tartott, egy pedig 1,5 évig. Ő kezdeményezett, nekem eszembe se jutott volna magamtól kikezdeni vele. És nem kapuzárási pánik, mert nem vagyok egy 120-60-90, és mióta velem van, nem néz rá más nőre.
Ráadásul... ő a főnököm. :))
bocsi, azért a tesitanárok többségének egészségi állapota nem olyan katasztrófális...én 2 60 fölötti volt tesitanárt is ismerek és komolyan mondom, sok fiatal megirigyelhetné az állóképességüket. a nem felfújt izmos test szerintem gyönyörű. na nekik aztán nincs megereszkedve a bőrük stb., a férfi kifejezetten szexis.
ha úgy érzed, le tudnád élni mellette az életed és őszintén szereted, akkor szerintem működhet a korkülönbség ellenére is. sőt, ismerősök körében volt ilyen házaspár,jól működött a kapcsolatunk. a férfi 84 évig élt (ő is mindennap sportolt) tehát, ha kifogásokat akarnánk keresni mindig lehet találni de az élet nem mindig úgy hozza.
Azoknak, akik lepontoztak... felhozok még egy példát, anyám legjobb barátnőjét. A csaj most 45 éves, a férje pedig 68. Mégis jól megvannak, 18 éves korukban házasodtak össze.
1,5 éve ÉLÜNK együtt, bocsi. Nem azt mondtam, hogy annyi ideje járunk.
Aki pedig azért lepontoz, mert nálam működik, az a saját lelki szegénységéről és irigységéről árulkodik.
"És nem kapuzárási pánik, mert nem vagyok egy 120-60-90,"
A kapuzárási pánik nem azt jelenti, hogy egy nő jól néz ki, hanem azt, hogy egy pasi 40 fölött fital csajokat hajkurászik. Mondjuk nem értem, hogy ha a 40-eseket említem, azt miért veszed magadra, amikor a te párod 38 se volt még ezek szerint, amikor kezdődött a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!