Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha most már...

Mit csináljak, ha most már azt akarom, hogy elváljon? Beszéljek vele vagy várjak még, amíg újra szóba hozza?

Figyelt kérdés

Nem rib***ozást,k.-zást és hasonló jelzőket várok!Tanácsokat szeretnék.

10 hónapja viszonyom van egy házas emberrel,aki jóban van a szüleimmel(együtt teniszezik apával,a felesége pedig anyukám főnöke) is egy kicsit.Az egész egy szexkapcsolatnak indult,később elkezdtünk közös programokat szervezni és egyszer mondta,hogy ha elválna a feleségétől,akkor mások előtt is felvállalhatnánk a kapcsolatunkat.Én akkor nem akartam tönkretenni egy családot és úgy voltam vele,hogy csak szédít és nem gondolja komolyan.Utána még mondta párszor,de mostanában már nem.

De én viszont vele akarok lenni akadályok nélkül,nem tudom elképzelni az életemet nélküle.Már nem elég,hogy az estéket/éjszakákat együtt töltjük és néha titokban együtt ebédelünk.Több akarok lenni az életében...

Lehet,hogy csak azért nem hozzá szóba a válást,mert azt hiszi,hogy még mindig a régi véleményemen vagyok.De lehet,hogy már nem is akar válni.

2012. jún. 9. 19:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd minél hamarabb, akkor túl vagy rajta
2012. jún. 9. 19:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Én nem szeretnék ekkora szem.tláda lenni, ezután már nem lenne semmi önbecsülésem.De nem is állnék le házas emberrel, majd csak ha elvált (és nem hagyott ott egy rakat gyereket).
2012. jún. 9. 21:16
 13/17 zokniszörny ***** válasza:
Nem fog elválni. Miért is tenné? Az asszony otthon megfőz rá, kimos rá, takarít. Az is lehet, hogy szereti a feleségét, csak épp tőle nem kap annyi szexet. Tőled viszont kap elég szexet, hiszen egy fiatal lány vagy (gondolom), és ráadásul behülyített a "veled szeretnék élni" dumával... Én menekülnék, amíg tudok. Nem érdemes ilyen férfiakra pazarolni az időt. Keress hozzád való társat, aki csak téged szeret!
2012. jún. 9. 22:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Nős volt már 8 éve volt 2 gyerek amikor megismertem .Mesélte hogy nem szereti a feleségét csa a gyerekek miatt van vele szóval a szokásos mondóka.Viszonyt keztünk szerettem ,de nem feküdtem le vele ezt így csináltuk 2 hónapig egy-két lopott óra,csók és más semmi.Akkora már fülig szerelmes voltam a 2 hónap után lefeküdtem vele másnap elhagyta a feleségét 12 éve vagyunk együtt van 3 gyönyörű gyerekünk és a mai napig mondja hogy az volt élete legjobb pillanata amikor megismert:)
2012. jún. 10. 00:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Utólsó vagyok a 2 gyerekét nem hagyta el mai napig járnak hozzánk minden hétvégén szórakozás gyerektartás megvan oldva Ő nem a gyerekeit hagyta el hanem a feleségét ,mert már megkeserítették egymás életét.
2012. jún. 10. 00:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha tényleg válni akarna,tőled függetlenül is elvált volna.....:(
2012. jún. 10. 01:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Hűűbaze... ez meredekebb, mint az én kapcsolatom! :D

Hát, nem irigyellek. Ha kitudódik, nagyon sok r!bancozást fogsz kapni, többet is, mint amennyit én kaptam.

Szegezd neki a kérdést: még mindig úgy gondolod, hogy velem szeretnél élni? Ha igen a válasza, mondd, hogy váljon el. Utána meg azt nézd, mit mond, ahogy egy előttem szóló említette: ha mentegetőzik, és nem tesz semmit, akkor hagyd a 'csába. Ha lép, és beadja a válókeresetet, akkor meg hajrá :)

Egyébként én sem kezdenék házas emberrel, még ha ő a kezdeményező, akkor sem.

(Nálunk a korkülönbség nagy és főnök-beosztott viszonyban vagyunk, ezért kaptam rengeteg oltást.)

2012. jún. 10. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!