Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a következő...

Eszterke32 kérdése:

Mi a véleményetek a következő szituációról? Párommal 6 éve élünk együtt. Tavaly derült ki, hogy évekkel ezelőtti vállalkozásában hibák csúsztak. Részletek alul.

Figyelt kérdés
Egy ismerős általi ügyvéd intézte a dolgot, aki 240 ezret kért egy évre. Részletekben állapodtak meg. első részletet kifizettük, még akkor. Ma kérdeztem rá, hogy mi van ezzel a dologgal. Párom közölte, hogy másik részletet lerendezte már. (120 ezer)másfél hónapja, egy alkalmi munkából sikerült. Ez teljesen jó hír. Csak számomra furcsa, hogy miért nem akkor mondta el, és ha nem kérdem meg el sem mondja. Nem tudom, bízhatok e benne ezek után. Megfordult a fejemben, hogy még ki tudja mit nem mondott el. Hogyan viszonyuljak hozzá? Megrendült a bizalmam kicsit.
2012. jún. 9. 16:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tehát jól értem, a problémád az, hogy korábban volt a párodnak egy olyan alkalmi munkája, amiért legalább 120ezret kapott, és ez az összeg olyan mértékű, amiről úgy gondoltad, hogy meg kell ossza veled (mert közös kasszán vagytok és a bevétel elköltéséről is kellene kommunikáljatok?

Javaslom, hogy beszéld át a dolgot a barátoddal. Mondd el neki, ami ebben az esetben zavar (nem az, hogy pluszpénzt csinált, nem az, hogy ügyvédre költötte, hanem hogy nem tudtál a pénzmozgásról).

2012. jún. 10. 08:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Rendben. Megtörtént. Azt mondta, hogy azért nem rögtön mondta el, mert ugy emlékszik volt vmi hiszti itthon. Utánna meg már túllépett rajta. Meg szerinte az ő ügye volt, és nem tartozik rám.Nem változtatott volna semmit a dolgokon. Nyilván nem egyezik a véleményünk ezen a területen. Más a véleménye neki is , és nekem is az ilyen jellegű dolgokról.
2012. jún. 10. 16:11
 13/13 anonim ***** válasza:
ma 16:11 Nagyszerű. Már látjátok mindketten a problémát. Feltételezem, hogy innen meg tudjátok oldani. Persze, ha segítség kell, páran még biztosan figyeljük a kérdést.
2012. jún. 10. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!