Helyrejöhet még a házasságom?
Az a baj, hogy ez egy ördögi kör.
A kapcsolatotok akkor lenne újra kiegyensúlyozott, ha te is fel tudnád dolgozni a sérelmeket, így sokkal jobb kedvű lennél, és nem lenne szükség a folytonos gyanakvásra.
Nyilván a férjed is szívesebben lenne egy jókedvű, nyugodt társsal, mint egy rosszkedvű "nyomozóval".
Én csak a párterápiát látom kiútnak, ha egymással nem tudjátok megbeszélni a dolgaitokat.
Először is ne ribancozd a barátnőjét, a valamiért szerette.
De minek maradtál vele? Kétlem,hogy ezek után (főleg ha nem tudod lezárni és csak a jövőrekoncentrálni ahogy ő) , rendben lesztek. Széplassan meggyűlölitek egymást. Te nyomozol és gyanusítgatsz, és útálod őpedig siratja a miattad feladott boldogságát és ezért gyűlöl.
Szerintem váljatok el.
A férjed szereti még ezt a nőt, ha nem így lenne, igyekezne a kedvedben járni és próbálná elfeledtetni veled ezt az egészet, de nem ezt kapod tőle. Amíg érzelmileg nem szakad el a nőtől, addig ne számíts tőle más viselkedésre.
Igazából nem értem a megbocsájtást és újrakezdést, számomra is megbocsájtható lett volna, ha pár botlásról lett volna szó, de itt már érzelmek is kialakultak, ez már messze nem ugyanaz.
Sokan dolgoznak külföldön és mégsem ribancok.
Bocs, de azt át tudom érezni, hogyha a férjem már nem szeretne, akkor válnék gondolkodás nélkül, akkor is ha nincsis egy másik nő akit szeret. Nekem elég lenne,ha engem már nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!