Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki barna hajú barna szemű az...

Aki barna hajú barna szemű az nem feltétlen cigány?

Figyelt kérdés

2012. jún. 7. 20:50
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Ez alapján én ultra mega giga cigány vagyok.Barna haj,barna szem és még a bőröm is kreolos nyáron.Télen meg teljesen fehér.Ha meg rézvörösre festem a hajam,akkor gondolom cigány-zsidó vagyok.
2012. jún. 8. 09:56
 42/45 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül.
2012. jún. 8. 14:07
 43/45 anonim ***** válasza:

Nem, a szép kreol emberek is mind ilyen színösszeállításúak, én pl kifejezetten szeretem az ilyen lányokat,

mint pl Gregor Betti, Gryllus Dorka, Görög Zita. Na ők is mind barnák barna szemmel. Meg nagyon vadító nők is egyben :D

2012. jún. 8. 16:49
 44/45 anonim válasza:
Sok hülyeséget írtatok. 1. Magyarországon a nem cigány emberek 50%-a barna hajú 40%-a fekete hajú. A felnőttkorú valódi szőkék aránya 1% körüli hazánkban. (ezek antropológiai tények). A németek túlnyomó többsége nem szőke,hanem barna, aki élt már kint német városokban ezt jól tudja. A legtöbb szőke a balti tenger körül él. Svédországban elérheti akár a 40%-ot is a szőkék aránya. Egész középeurópában a barna hajszín domináns.
2012. aug. 3. 19:09
 45/45 anonim válasza:
Ezt a kerdest inkabb torold is le! ;)
2012. szept. 5. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!