21/45 anonim válasza:
A barátom barna hajú és barna szemű, mégsem cigány. Szőke cigányt már én is láttam, biztosan albínó volt.
22/45 anonim válasza:
Régebben láttam egy cigány asszonyt négy gyereke négy fajta volt más-más apától. Szőke, vörös is.
Na, ezeket hova sorolod színük szerint?
23/45 anonim válasza:
Akkor déleurópában szinte mindenki cigány.
24/45 anonim válasza:
Ajjaj, akkor Spanyolországban és Portugáliában csak cigányok élnek? :S
26/45 anonim válasza:
Hitlernek kék szeme volt, nem barna.
28/45 anonim válasza:
Engem oviban egy hasonló okos lecigányozott, pedig nem vagyok az. Nem esett jól, bár csak később értettem meg, mit jelent. Gesztenyebarna a hajam és a szemem, de tök fehér a bőröm. De akkor lehet én tévedtem. :)
29/45 anonim válasza:
Nem mind, viszont akinek barna a bőre, az nagy valószínűséggel néger.
30/45 anonim válasza:
Volt egy osztálytársam, akinek sötétbarna haja volt, barna szeme, kicsit sötétebb bőre, és az arca is kicsit "cigányos" volt, de nem volt az. Egyáltalán nem volt cigány a családjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!