Nem túlzás a 19 éves lányomtól, hogy 10-12 cm magas cipőt hord (bulikba, templomba. )?
Rám a nagynénéim szóltak emiatt (70 év körüliek). Csak nagymamám pont ott volt (azaz az édesanyjuk, aki akkor kb. 98 éves volt), és rájuk szólt, hogy ne bántsanak, mert fiatalkorukban akárhogy könyörgött nekik télen is nylonharisnyában és körömcipőben jártak.:D
Szóval a helyzet maradt ugyanaz, csak a stílus változott.
EGy szulo miert nem tudja elfogadni azt, hogy a gyermeke mar felnott, tehat engedd el a lanyod kezet!
Teis voltal ffiatal, es biztosan kovetted a divatot, te kire hallgattal, ha eppen beleszoltak az oltozkodesedbe?
a 16 pár cipő kevés, nekem van vagy 80...
én 175 centi vagyok, a 10-12 nekem sok,de általában 6-8 centis a cipősarkam. 16-17 éves koromtól kezdve.
(most már 35 vagyok)
O is csak alkalmakra veszi fel pl buli, templom, lagzi, vagy valami rendezveny...
Allitasa szerint azert veszi fel oket, mert szerinte szepek es a pasiknak is tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!