A nagybátyám megdöbbent hogy miért vagyok mindig fáradt. Ez tényleg már túlzás?
22 éves lány vagyok, én intézem a bevásárlást. Ma az ünnepre miatt elmentem a boltba: 1,5 kg sonka, 1,5 kg hús, 1 kg rizs, 1 kg kenyér, apróságok: vaj, margarin, tészta stb. kb 6 kg cuccot cipeltem haza kézben, villamoson, buszon, de a buszmegálló odafelé kb 500 m, visszafelé meg vagy 1 km. Plusz még ott is ugye gyalogoltam stb. Elég vékony vagyok 175 cm és 60 kg, izom nulla, és nagyon elfáradtam, majdnem leszakadtak a karjaim, de elég nekem 20 perc pihenő utána rendben vagyok.
De felhozta hogy milyen nyámnyila vagyok, mert ők anno a falu határában reggel 5-től délutánig a tűző napon kapáltak, meg arattak, és nem voltak fáradtak. Hogyan erősödjek hogy ne legyek puhány? Tényleg az vagyok amúgy?
El van kényelmesedve a mai világ...
Én is 21 vagyok, utazótáskával szoktam gyalogolni haza 2,5 km-t és 164/48 vagyok. Kocsink sajnos nincs, így lehetőségem sem lenne másra, de én is kiakadok néha, amikor apám mondja ugyanezt. Ne törődj vele kérdező, vagy mond meg neki, hogy menjen veled és cipekedjen ő.
Igaza van a nagybátyádnak,22 évesen ettől nem szabadna fáradtnak lenned.
77 éves vagyok,150 cm,50 kg. A heti bevásárláskor hazahozok sokszor 10 kg cuccot is. Kézben és gyalog az 1 km-re levő boltból. Igaz,ma már kissé elfáradok ebben. De a "pihenésem" a holmik elpakolása.
Gyakran kezben viszem a jarni alig tudo fiam a boltig(11kg), mert ott kocsiba szeretne ulni mindig es visszafele is a megvasarolt cuccokkal egyutt.Eleinte alig birtam,de mar sokkal jobban megy,53kg vagyok.
Bele kell edzodni
Nagyfulu textilszatyorral megyek amit nem kezben hozok hanem a vallamra akasztom, igy sokkal konnebbnek erzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!