Van olyan család akinek a 3. baba megérkezésével összeomlott az addig boldognak mondható kapcsolata?
Hát mondjuk az én szüleim nem váltak el, miután megszületett a húgom, de utána lett minden rossz. Nem tervezett gyerek volt, én 7, bátyám 11 volt, mikor született.
Anyám elvesztette az állását, aztán szépen fokozatosan megszűntünk normális családnak lenni, már nem voltak közös programok, se semmi. Mindenki marja a másikat. Aztán anyám piálni kezdett, üvöltözések, stb.
El nem váltak, pedig talán azt kellett volna. Mondhatjuk, hogy húgom születéséből indult ki, mert akkor még meglenne talán az állása is anyámnak.
23N
Akiket ismerek ilyen helyzetben, a feleség 50 kg (170 centihez.) És pont a stressz, a tönkrement kapcsolat miatt, az idegtől fogyott le ennyire a 3. gyerek után.
Az túlzás, hogy előtte boldog házasság volt, de úgy ahogy, megvoltak.
Aztán megszületett a pici, aki most másfél éves, és ott tartanak, hogy válnak, csak az anyagiak miatt rohadtul nem egyszerű...
(Ott mondjuk a korkülönbség is bezavar, a férj 42, a feleség 26 éves...)
egy nő a gyerekkel egy kicsit "szolgává" válik, elveszíti saját magát, akit a férfi megszeretett.
tehát nem alkot, nem hoz létre újat, csak a családnak él, mintha ő önmaga nem létezne. a 3 gyerek pluszba a munkahely feladását is jelenti. tehát a nő többé nem tanár,nem titkárnő, nem eladó, hanem csak natúr anya és szerető. tehát nincs egyénisége.
egy férfinek az igazi nő egyéniséggel rendelkezik, nem mosónő, nem takarító, nem qrva kell nekik egy életre, hanem egy társ.
ma 16:24
Én egyet értek veled.
De az a helyzet, hogy pl az anyám+ nagyanyám úgy gondolják, ha egy nőnek gyereke születik, akkor ő onnantól kizárólagos anya, és mint nő szűnjön meg létezni.
Ők ilyenek voltak (nagyapám 16 éve meghalt, Isten nyugosztalja, de ott kefélt félre, ahol tudott), anyámnak meg mind2 házassága válással végződött...
Én nem vagyok ilyen, és ezt anyám nem tudja elfogadni, mert szerinte nem viselkedem úgy, mint egy anya (ugyanis gyerek mellett is van szexuális életem, érdekel hogy ænézek ki, és szükségem van néha társasági életre...)
Unokanővérem szintén ezt hallgatja nap mint nap...
hát sajnálom, hogy ezt sulykolják belétek otthon, nem tanulva a saját kárukból.
viszont a másik oldalról sem egyszerű a dolog, mert a férfiak java része meg úgy nő fel, hogy a hűség a gyengeséggel egyenlő.
nagyon kevés igazi NŐ és nagyon kevés igazi FÉRFI létezik sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!