Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok is ez megy ha az...

Nálatok is ez megy ha az egyik fél rosszkedvű?

Figyelt kérdés
Ha semmi bajom szinte egész nap nem szól hozzám,elvagyunk.Ha netán nincs jó kedvem akkor meg probál beszélgetni,de olyan jelentéktelen dolgokról amiről normál esetben emlitést sem tenne.
2012. jún. 7. 10:01
 1/9 anonim ***** válasza:
mert fél hogy leharapod a fejét ha komolyabb dolgok kerülnek szóba
2012. jún. 7. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem megpróbál felviditani, és reméli, hogy ha´tha megnyugszol, ha beszélget veled.
2012. jún. 7. 10:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is úgy van, ahogy a második mondja.

Nekem, ha rossz a kedvem, akkor nem próbál meg felvidítani a férjem, hozzám sem szól.

2012. jún. 7. 10:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Nálunk ha az egyik fél rosszkedvű, akkor elmeséli a másiknak, mi történt, miért érez így, és ha mást nem, legalább meghallgatjuk a dolgot. Az is segítség, ha figyelünk rá, ha elmondhatja a gondját.

Amit leírtál, kérdező, az szerintem már eléggé ellaposodott kapcsolatban alakul ki, ahol a feleknek nem fontos, hogy mi van a másikkal, csak túl akarják élni a napokat, átvészelni a közös időt...

2012. jún. 7. 10:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Normál esetben be nem áll a szám,állitása szerint ezt imádja bennem.Ő nem a szavak embere.Ha épp rosszkedvem van képes vagyok egész nap hallgatni,na akkor ő próbálkozik.Pl tegnap az volt a sláger hogy milyen akciókat látott a boltban,normál esetben még ha kérdezem sem mondja soha.
2012. jún. 7. 10:15
 6/9 A kérdező kommentje:

Nálunk ha az egyik fél rosszkedvű, akkor elmeséli a másiknak, mi történt, miért érez így, és ha mást nem, legalább meghallgatjuk a dolgot. Az is segítség, ha figyelünk rá, ha elmondhatja a gondját.

Ha konkrét problémám van ez működik,de van olyan hogy csak szimplán nem érzem jól magam és nemigazán tudom megmagyarázni miért.

2012. jún. 7. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez aranyos. Azt írod, hogy nem nagy beszédű. Próbálkozik ő, csak hát erre futja.

Az én férjem is úgy tud szerencsétlenkedni, amikor nekem van valami bajom. Nagyon édes mert próbálkozik, de hát olyan kis sete-sután jön ki.

Meg kell szokni, hogy a férfiak másképp működnek. És amíg próbál valamit tenni ilyen helyzetekben, addig nincs baj. Esetleg jobb pillanataidban adhatsz neki tanácsokat, hogyan kezeljen téged, amikor szomorú vagy, minek örülnél, mit ne tegyen. Mert sokszor jó szándékú a másik, csak egyszerűen nem tudja kitalálni, mi lenne neked a legjobb.

2012. jún. 7. 10:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Én mindenképp értékelem, ha odafigyelnek rám. Jól esik nekem. Akkor is, ha nem tud segíteni konkrétan rajtam. :)
2012. jún. 7. 11:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Most nem tudom mi bajod van. Próbál valamit tenni, hogy ne legyél lehangolt. Ha neked ez nem tetszik, akkor mondd meg neki, hogy ilyenkor mit csináljon.
2012. jún. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!