Nálatok is ez megy ha az egyik fél rosszkedvű?
Szerintem is úgy van, ahogy a második mondja.
Nekem, ha rossz a kedvem, akkor nem próbál meg felvidítani a férjem, hozzám sem szól.
Nálunk ha az egyik fél rosszkedvű, akkor elmeséli a másiknak, mi történt, miért érez így, és ha mást nem, legalább meghallgatjuk a dolgot. Az is segítség, ha figyelünk rá, ha elmondhatja a gondját.
Amit leírtál, kérdező, az szerintem már eléggé ellaposodott kapcsolatban alakul ki, ahol a feleknek nem fontos, hogy mi van a másikkal, csak túl akarják élni a napokat, átvészelni a közös időt...
Nálunk ha az egyik fél rosszkedvű, akkor elmeséli a másiknak, mi történt, miért érez így, és ha mást nem, legalább meghallgatjuk a dolgot. Az is segítség, ha figyelünk rá, ha elmondhatja a gondját.
Ha konkrét problémám van ez működik,de van olyan hogy csak szimplán nem érzem jól magam és nemigazán tudom megmagyarázni miért.
Szerintem ez aranyos. Azt írod, hogy nem nagy beszédű. Próbálkozik ő, csak hát erre futja.
Az én férjem is úgy tud szerencsétlenkedni, amikor nekem van valami bajom. Nagyon édes mert próbálkozik, de hát olyan kis sete-sután jön ki.
Meg kell szokni, hogy a férfiak másképp működnek. És amíg próbál valamit tenni ilyen helyzetekben, addig nincs baj. Esetleg jobb pillanataidban adhatsz neki tanácsokat, hogyan kezeljen téged, amikor szomorú vagy, minek örülnél, mit ne tegyen. Mert sokszor jó szándékú a másik, csak egyszerűen nem tudja kitalálni, mi lenne neked a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!