Nem túl korai ilyen fiatalon egy eljegyzés?
Szerintem nem korai ha komolyan gondolják mindketten.Mi fél év után beszéltük meg az eljegyzés időpontját.19és 23évesek voltunk.1éves évfordulonkon volt az eljegyzés,egy hétre rá összeköltözés,két év múlva esküvő.10éve vagyunk együtt.
Apu egy hónap után kérte meg anyut,idén lesz a 30éves házassági évfordulójuk.
De igen. Az egyik fele, amit mindenki írt, hogy kevés ideje ismerik egymást, ez a súlyosabbik érv.
Mindig érettebbnek számítottam a koromnál, nem is vagyok az a "ki kell élnem magam" típus, de 20-25 éves korom közt hihetetlen sokat változtam még életszemléletben. Nem is maradtam együtt azzal, akivel pedig úgy terveztük...
20 évesen szerintem 100-ból ha öt fiatal érett erre (már ha komolyan vesszük az eljegyzést), viszont a maradék 95 is azt hiszi magáról. Én is azt hittem, én sem voltam valójában az...
Ráadásul értelme sincs... Ma már nincs olyan, hogy nem fekhetnek le egymással, ha nincs gyűrű, nincsenek kötöttségek. Az, hogy gyűrűvel akarják bizonygatni az összetartozást, pont az éretlenségüket bizonyítja, mert ha valóban komolyak lennének, akkor az lenne a fontos, hogy együtt vannak, és nem kellenének a külsőségek.
ma 09:38
most azért mert pont TE ezt érezted nem lesz ez jellemző minden fiatalra, én 35 vagyok, 19 évesen házasodtam 2 év után, rá 2 évre jött a baba és azóta is boldogan élünk, az életszemléletem ugyanolyan mint 20 évesen volt mert igenis érett voltam arra amit csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!