Miért csinálják ezt?
Szóval fiú vagyok és nagyon szeretem az állatokat, főleg a kutyákat. Ezt az osztálytársaim is tudják,és mindig aztmondják hogy csicska meg b*zi(Ez egyébként nemigaz, mert a lányokra hajtok nem fiúkra és az öltözködésem se olyan).Meg mondják hogy ezért nem lesz soha barátnőm,meg senki nem fog velem kapcsolatot kialakítani, és mindezt azért mondják mert szeretem az állatokat.(A barátnős rész az lehet igaz, mert még nem volt egy igazi kapcsolatom sem)Bár lehet hogy még fiatal is vagyok hozzá.
Szóval miért csinálják ezt meg miért érzik olyan gáznak a fiu létemre állatbarát vagyok?És igaz hogy emiatt nemlesz kapcsolatom?
Ha rossz kategóriába irtam sajnálom,de nemtdtam eldönteni hogy hova kell.
13/F
szerintem igen is van veled baj (na nem annyi, mint a többivel)
mindaddig, amig be nem írtad azt a pofonlekeverőset, azt gondoltam, hogy nahát, vannak még ilyen fiúk, nem csak agyhalottak? dejó!
viszont az a pofozkodós rész teljesen elrontotta ezt a képet. ugye tudod, hogy nem csak agresszióval, meg erőszakkal győzheted le őket? hanem pl. intelligenciával, ami sokkal nagyobbat üt bármelyik fizikai bántalmazásnál. 13 évesen még ne gurulgass be..
Utolsó válaszoló:Intelligenciával is lehetne az igaz, de én már mindent próbáltam, és a végén már amikor a szóbol nemértettek már annyira elbizonytalanodott a helyzet, hogy muszály voltam erőszakhoz folyamodni.De hát a hülyéje abból sem ért.
Utolsó előtti:Vidéki vagyok, de vérosban járok iskolába és nem a falubeliek mondják rám ezeket , hanem a városiak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!