Hogy viselkedjek vele, ha csúnyán megbántott az egyik rokonom?
Sziasztok!
Kezdem rögtön az elején: van egy rokonunk, aki kb. 2-3 éve látogat el hozzánk egy-két hétre az ország másik feléből. A mi családunk viszont sosem volt náluk, sosem hív vissza minket. Legutóbbi ittléte vége felé a szüleim megkérdezték tőle, hogy a tesóm és én elmehetünk-e hozzájuk egy éjszakára a nyaralójukba. A válasza ez volt: nem tudja megoldani, nem tudja ezt nekünk finanszírozni.
Tudniillik mi sem vagyunk egy tehetős család, nekünk is össze kellett húzni a nadrágszíjat amikor ő nálunk lakott 2 hétig, és mi csak egy éjszakára mentünk volna... Ráadásul ők anyagilag is jobban állnak, mindegy.
Ez a "rokon" megszólt engem, hogy úgy váltogatom a barátaimat mint más a bugyiját. Egyébként ő ennyit lát az egészből, mert 2 évente jön ide, 4 éve más barátom volt mint 2 éve... nem voltak futó kapcsolatok, de nem kezdtem el neki magyarázni mert nem tartozik rá...
Most nyáron megint óhajt ide jönni, meghivatta magát ide. Hogy viselkedjek vele?
23L
Innentől kezdve ti se vendégeljétek meg. Ennyi.
A barát-témára meg annyit mondanék neki, hogy "elég ritkán tetszik bugyit cserélni..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!