Megengednétek 19 éves lányotoknak, hogy rendszeresen járjon hozzá a barátja, aki 31 éves? Illetve megengednétek, hogy együtt aludjanak?
Az "imádja a piát" igencsak távol áll attól, hogy "bulikban iszik", vagy attól, hogy legurít 1-2 sört a bárban - gondolom, nem naponta teszi ezt. A korkülönbség nem sokat számít, ha a lányod érettebb, mint a kortársai. Az édesapám és a kedvese között tizennyolc (!) év van, és már tíz éves együtt vannak. Imádjuk a lányt, a korkülönbség legfeljebb abban látszik meg, hogy apu fiatalabbnak tűnik a koránál. :)
19 éves lány esetében nem az a kérdés, hogy engedd-e, hanem az, hogy miért gondolod, hogy módodban áll beleszólni? És ne gyere azzal a szöveggel, hogy "amíg az én házamban lakik...", mert a szülők így szokták a legsikeresebben elmarni maguk mellől a csemetéiket. Ha a lányod egyébként normális és rendes, és mint mondod, a férfi is az, akkor mi a probléma?
Nekem ez olyan izé. 31 éves férfi aludjon nálunk a 19 éves lányomnál. Ez olyan... Nem is önmagában az, hogy 12 évvel idősebb nála, én is 19 évesen kezdtem járni a 10 évvel idősebb -mostmár- férjemmel... De egy réges ég felnőtt idegen férfinak kell nálunk aludni? Ez olyan... Nem tudom lehet én vagyok begyöpösödött, de egy 19-20 éves fiút jobban tolerál az ember, az valahogy más, de hogy egy 31 éves faszi járjon hozzánk fel aludni? Hát.. Na.
Nem a 12 év miatt, de ez amilyennek tűnik nem egy jó parti. Ő akar hozzátok menni, 31 évesen otthon lakik anya pici fia és szereti a piácskát?
Utolsó jöhetsz itt a keresztényes dumával, de nincs értelme annak, amit mondasz. Ha már gyerekkel egyedül maradásról irkálsz, akkor eleve hülyeség, hogy inkább vele egy időset kell választani, mert egy 30 éves férfi kevésbé valószínű, hogy lelép a gyerek elől, mint egy 19 éves hülye gyerek.
Meg olyan férfi kell, aki nőként és emberként is tisztel, ezért nem jó az idősebb, vele egy idős kell? Ez mitől függ? Megint nézhetjük úgy is, hogy a 19 éves még sátorozást, meg dugást akar, az idősebb meg társat.
Itt a korkülönbség hagyján, inkább az, hogy miért nálatok kell a felnőtt faszinak lógni, meg miért szeret inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!