Hogyan tudnám megváltoztatni a nászasszonyomat, aki hivatalosan ugyan nem az, de teljesen ugy, -még jobban'viselkedik?
Keritőnő szerepében, teljesen behálózta a lányomat, mivel a fia saját magától nem talált magának egy valamire való nőtársat, igy éldegélt közel 12 évig háziállataival, lucernásában, vájogházban lehajtva fejét. Eleinte az Anyja megpróbált jópofizni, mignem áldás hirére eszméltünk. Meg is van a szép kis fiu unokánk"", amit persze megintcsak magának tud be, és ugy mutogatja mindenkinek a fiával, mint a vásári lovat, mintha anyja sem lenne, nem beszélve rólam, aki természetesen elsők között vagyok lányom után, akinek igazán köze lenne hozzá.
Ez megy két éve, én tizet öregedtem, már a kutya ha éhes se néz rám, és lőttek az angol hideg véremnek is! Még a büdös bagóra is ráfanyalodtam, csokit nasizok minden este.Hogy mi lesz a vége nem tudom. Meghalok egy fázós hajnalon?
Igen, kèpzeld, tudok olvasni. Válaszoltam is.
Viola drága, kend vagy a legnagyobb paraszt a világon, vagy legnagyobb kamugèp. A nászasszonyhoz semmi köze, majd kend lyánya elintézi. Magácska meg húzzon vissza bagózni, nasizni vagy seggetvakarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!