Hogyan tudnám megváltoztatni a nászasszonyomat, aki hivatalosan ugyan nem az, de teljesen ugy, -még jobban'viselkedik?
Keritőnő szerepében, teljesen behálózta a lányomat, mivel a fia saját magától nem talált magának egy valamire való nőtársat, igy éldegélt közel 12 évig háziállataival, lucernásában, vájogházban lehajtva fejét. Eleinte az Anyja megpróbált jópofizni, mignem áldás hirére eszméltünk. Meg is van a szép kis fiu unokánk"", amit persze megintcsak magának tud be, és ugy mutogatja mindenkinek a fiával, mint a vásári lovat, mintha anyja sem lenne, nem beszélve rólam, aki természetesen elsők között vagyok lányom után, akinek igazán köze lenne hozzá.
Ez megy két éve, én tizet öregedtem, már a kutya ha éhes se néz rám, és lőttek az angol hideg véremnek is! Még a büdös bagóra is ráfanyalodtam, csokit nasizok minden este.Hogy mi lesz a vége nem tudom. Meghalok egy fázós hajnalon?
Inkább egyél még csokit.
Mi a te gondod igazából? Hogy nászasszony büszke a gyerekre? Gondolom, nem kellett a lányodat megerőszakolni, benne volt ő is...
"rólam, aki természetesen elsők között vagyok lányom után, akinek igazán köze lenne hozzá. " Az unokához nincs több közöd, mint neki. Pont ugyanannyi közöd van hozzá.
Hű ezek nagyon hasznos referációk voltak! Igaz senkit nem bántottam meg, de adnék egy hasznos tanácsot;
Véleményt csak akkor nyilvánits, ha igazából ismered, akiről, és olyat amihöz érted a történetét. Ha most nem ismerem el, hogy én irtam, el sem hiszem, hogy nekem válaszoltak. De az biztos a 90% nöstény lehetett, mert mindig csak azokkal van a baj! Főleg az összefogott hajuak, azokra normális pasik se indulnak be! Ami a lányomat illeti, teljesen normális, viszont a szóban forgó /nem anyós!/agyhurutos- ám én nem barokkos stilusu,
inkább '''eklektikus hanyagelegancia''' a jellemző, a gyerekem pedig imád, mint én őt! Oszt ha még van kérdésed, majd meggondolom...
Te mekkora egy paraszt vagy, kérdező! Összefogott hajú nőstény, akik nem kellenek a pasiknak? Hol élsz te, a majmok bolygóján? Ha a lányod olyan szuperül normális, miért is nem noooormális pasival jött össze?
Ha meg nem ítélkezhetünk az egész háttértörténet ismerete nélkül, miért is írtál ide, idegenek véleményét kérdezve?
Akinek nem a füléig ér a haja,az időnként óhatatlanul is összefogott hajú nősténnyé válik...
A stílusod kiborító,és nem is fórumra való. Élőben valószínűleg erőltetett és elviselhetetlen. Hisz nézd meg,nemcsak én írom ezt,mindenkinek égnek áll az összefogott haja tőle.
Kende Viola izent nekem, lehet nevetni:
Hát bizony nagy paraszt válaszoló pont ez a baj, a "majmok bolygóján" élek én is!
Csak akkor firkálj, ha van mire és mivel!
Nöstény mivoltoddal máris helyben hagytad magad!
Kedves kérdező!
ne írogass nekem privátban hülyeségeket. az eszem megáll....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!