Hadi probléma? Lent bőven
Na szal, apa telójáról lenyúltam minden hónapban pár emelt díjú sms-t wowra, és ez most kiderült (8k forint értékben). ti mit tennétek, hogy vhogy enyhítsétek a büntit? Még nem jött haza gyors válasz kéne :D
f/16
Előzőnek:
Szövegértelmezés: 1
Visszafizeted neki részletekben, segítesz otthon.
Bár gondolom függő vagy szóval nem ilyen tanácsra vársz.
Megígérném, hogy többet ilyet nem teszek, ezzel nyitnék, nem sumákolnék.
Lehet ki is takarítanék most rögötn, plusz csinálnék valami kaját. Megírt leckével várnám. STB.
15:53
uramisten... kocka vagyok de írni még tudok. te viszont olvasni nem.
a többieknek köszönöm, utolsó lehet a te tanácsodat fogadom meg.
Te se tudsz amúgy írni... 15:53 még el se múlt... A kettes és ötös közt vannak különbségek... Igazuk van,függő vagy,8000 ft-ot ilyen sz@rra elpazarolni... gratulálok...
Segíts be a ház körüli dolgokban és ígérd meg,hogy nem lesz több ilyen,majd menj el egy pszichológushoz...
8 ezer forintot elb.aszni ilyen idiótaságokra. Ez már függőség remélem tisztában vagy vele.
Én az tuti, hogy házimunkára fognálak..., jó pár hétig. Ja, és valahogy kezeltetném a függőséged.
Ilyenkor remélem, hogy nekem nem lesz ilyen hülye gyerekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!