Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek a helyemben?

Mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés
Mit tennetek, ha az egesz csaladotok, bar nem tul nepes, de ugy, ahogy van elfelejtette a szülinapotokat? Este mar nem birtam tovabb es szoltam nekik, akkor persze, nagy siras, meg minden. Ma ujra talalkozom velük, es nem tudom, hogyan viselkedjek, mert iszonyatosan rosszul esett, de tudom, hogy jelenleg mindenki megszakad az eletben, nem is vartam nagy ünneplest, csak, hogy felköszöntsenek... Ami kicsit szamomra sulyosbitja, hogy 3 fele laknak, tehat ennyire külön-külön mindenki elfelejtette.
2009. júl. 2. 07:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

al, az alapvetö problemam az volt, hogy iszonyatosan rosszul esett, de haragudni nem tudtam, mert tudtam, hogy nem ellenem szol, nem arrol van szo, hogy nem tudjak, hogy julius elsejen van a szülinapom, hanem, hogy eszükbe nem jutott, hogy julius elseje van, de ettöl nekem meg ez az en napom. Persze ma mindenki nagyon szegyelte magat, meg hire is ment a dolognak, szoval, ha lehet, akkor ma emiatt meg rosszabb volt, mert minenki jött oda (olyanok is, akik nem is tudtak amugy, hogy mikor van a szülinapom), hogy hallottak, hogy mi törtent, es boldog szülinapot... na egy idö utan mondtam, hogy akkor a 23 kimaradt, egyet atugrunk, jövöre megünnepeljük a huszonnegyediket, es ezzel zarjuk le, mert tenyleg nem martirkodni akartam....

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm!

2009. júl. 2. 20:37
 12/12 A kérdező kommentje:
jah, es tizenynolcadikat nekem is a barataimnak sikerült elszurniuk, bar nem ilyen formaban, csak összeveszesek szintjen :)
2009. júl. 2. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!