Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek a helyemben?

Mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés
Mit tennetek, ha az egesz csaladotok, bar nem tul nepes, de ugy, ahogy van elfelejtette a szülinapotokat? Este mar nem birtam tovabb es szoltam nekik, akkor persze, nagy siras, meg minden. Ma ujra talalkozom velük, es nem tudom, hogyan viselkedjek, mert iszonyatosan rosszul esett, de tudom, hogy jelenleg mindenki megszakad az eletben, nem is vartam nagy ünneplest, csak, hogy felköszöntsenek... Ami kicsit szamomra sulyosbitja, hogy 3 fele laknak, tehat ennyire külön-külön mindenki elfelejtette.
2009. júl. 2. 07:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Uhh, szegény. :( Hát nekem is biztos rosszul esne, de ha belegondolok, nekem is volt már olyan, hogy bár tudtam, hogy valakinek névnapja, esetleg szülinapja van, de mégis elmaradt, hogy felhívjam és megköszöntsem. De szerintem ezért ne orrolj meg rájuk. Nem tudhatod, hogy mi miatt nem hívtak fel. Én tuti, hogy találkoznék velük és jól érezném magam, hiszen erről szól egy szülinap. Max. elejtenék nekik néhány finom megjegyzést, hogy legközelebb ne felejtsék el. :)

Egyébként Boldog Szülinapot!!!

2009. júl. 2. 07:52
 2/12 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

a problema, hogy mindannyiukkal talalkoztam tegnap is, aztan, amikor eljöttem növeremektöl, akkor mondtam, mert mar nem birtam, hogy hülyek vagytok mindannyian, de mar bögtem, erre kerdezi, hogy miert, mondom, mert elseje van, es akkor persze 5 percen belül csörgött a telefonom. Nekem a legfurabb, hogy anyu elfelejti, az ember azt gondolna, hogy neki fontos nap volt.

Nem haragszom, nem sertödtem meg, ezt nekik is elmondtam, csak hat persze, hogy rosszul esik. A mai napi talalkozassal az bajom, hogy tudom, hogy lelkiismeretfurdalasuk van, de en nem akarok martirkodni sem, de azt sem, hogy azt higyjek, ezt olyan könnyen helyre tudom tenni.

2009. júl. 2. 07:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyedi eset a Tied, de itt a megoldás, és nagyon egyszerű! Nálunk is előfordult már, hogy valaki elfelejtkezett az aktuális születés- vagy névnapról, és nem volt ugyan sírás-rívás, de 30 fölött is rosszul esik. Főleg Anya és a nővérem szokta ezt elkövetni. De a hugommal megtaláltuk a megoldást. Van egy nagyon jó kis falinaptár-készítő program, fotókat lehet beilleszteni, dátumokhoz eseményeket írni, napokat kiemelni. Kinyomtattuk, elvittük egy dekorációs üzletbe, spiráloztattuk, és isteni karácsonyi meglepetés lett belőle. Nagyon jó képeket sikerült választani, és vicces kísérőszövegeket a fotókhoz, úgyhogy nagy sikere volt. Anya annyira elérzékenyült, hogy még a szeme is bepárásodott. Olcsó és nagyszerű ajándék. Próbáld ki, tuti nem fognak elfeledkezni rólad!
2009. júl. 2. 08:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem idén az esett rosszul,hogy előző este köszöntöttek fel,pedig nagyon jól tudták,hogy 19-én van nem 18án(csak szülők,akkor otthon voltam 1 hétig),másnap meg mintha semmi sem történt volna mindenki lekakilt szó szerint...

Nekem is van,hogy elfelejtik és nekem is nagyon rosszul esik én is mindig sírok,mert ez az egyetlen ünnep ami igazán az enym...engem sem érdekel az ajándék,csak annyit mondjanak h boldog szülinapot.Az bosszant amikor még unokahugom is elfelejti(15 évig olyan volt mint a hugom aztán elköltöztem és mintha elfelejtette volna) én meg egy hónappal később hívom,hogy neked boldog szülinapot.Sztem már azt sem tudja mikor van.Meg az bosszant még h anyámék mindig pénzt adnak,holott jobban örülnék ha vmi apróság lenne és olyan ami személyes,de nem ismerne én bezzeg mindig olyat adok nekik amik igazán ők...de ők..pfff...

Amúgy nekem a 18. szülinapom is őgy elqták,hogy huuuu meg volt beszélve h megyünk bulizni egy szórakozóhelyre,én mentem a többiek meg nem,midneki csrben hagyott arról nem is beszélve h azt is elfelejteették mondani h BSZ...hát kösz,azóta én is tojok mindnekiére,lehet megkeseredetten hangzik,de ha őket nem érdekli az én szülinapom akkor engem sem fog az övék...

2009. júl. 2. 08:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT DRÁGA! :)))

Tudom mennyire rosszul esik, nekem is elfelejtik sokszor nem pont születésnapot, hanem egyebeket. Pl. régen gyereknapot mindig hanyagolták a szüleim nekik ezek a "kis ünnepek" nem számítanak...

Születésnapomat még nem felejtették el de sosem volt semmi felköszöntés... max anyám adott valamit de egy szót nem szólt, max, hogy tessék. Apám meg oda se jött. Karácsonykor is ez van... Nálunk évek óta szilveszterkor van vita, mert szüleim még egyszer sem mondták nekem, hogy boldog új évet kívánnak. Ja a húsvétokról, nőnapról ne is beszéljünk...

Idővel túlteszed magad rajta, de sajnos erre mindig emlékezni fogsz, ha olyan a helyzet eszedbe jut majd. De annyira már nem fog fájni.

Vigasztaljon az, hogy nagy a rohanás az ember nem nézi milyen nap van naptárra se pillant állandóan stb. De azért ez valóban durva. De nem a te hibád.

2009. júl. 2. 09:51
 6/12 anonim ***** válasza:

8:33ről jut eszembe... Nekem talán a 15.et qrták úgy el, hogy az hihetetlen... Ordítás volt egész nap.

Apám veszekedett az anyjával, mamámmal. Mamám aznap felakasztotta magát! Papám szaladt le szinte sírva, apámhoz, hogy csináljon valamit és vitték a kést, hogy levágják a kötelet...

Apám azzal köszöntött fel aznap, hogy "mamád nyakán lett egy nagy horzsolás majd ne kérdezd meg tőle, hogy miért".

És nem volt elég, hogy egész nap remegtem és sírtam utána se történt semmi azóta sem, pedig már eltelt rengeteg év. Nem fogták fel, hogy mennyire elrontották a születésnapomat, legalább elnézést kérhettek volna, vagy úgy tehettek volna pár percig, mintha bánnák a dolgot... de semmi.

De nem okolom őket (általában). Már eszembe sem jut születésnapokon se csak pl. mint most. Most megint arra gondolok mennyire elrontották és már nem lehet visszacsinálni. Más gyerekkel ilyesmi nem történik, ez nem fair. :(

De hát ez van, szerencsére már vége.

2009. júl. 2. 09:57
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
én is nagyon szomoru voltam, amikor nagymamám nem köszöntött fel. nemtudom miért, lehet hogy elfelejtette? de nem hiszem, mert nagynéném az orra elött adta át az ajándékomat! nagymamám mindig sütött nekem tortát szülinapmra, meg kaptam töle csokit. nem is az volt most a bajom, hogy nem kaptam tortát, sütit, hanem hogy még azt se mondta hogy boldog szülinapot:( nagyon szomoru voltam, és nemtudtam még rájönni mért nem köszöntött fel:(
2009. júl. 2. 10:28
 8/12 anonim válasza:
100%
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ÉN IS NEKED! puszi
2009. júl. 2. 12:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Részvétem!
2009. júl. 2. 14:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is voltam így egyszer, és annyira, de annyira fájt, majd meg szakadt a szívem magamért. Aztán rájöttem, hogy de hülye vagyok, nekem kellett volna tortát készíteni, meghívni őket, milyen boldog lehetett volna mindenki.
2009. júl. 2. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!