Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok játszani egy 2 éves...

Mit tudok játszani egy 2 éves kislánnyal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos még nincs tapasztalatom, mert eddig nem nagyon voltak a "közelemben" ilyen kis pinduri emberek, de most egy pár napig lehetőségem van kicsit babázni, de sajnos semmilyen játék nem jut eszembe, amivel el tudnánk ütni az időt.

A rossz időre tekintettel, valami olyasmi kéne amit lakásban tudunk játszani.

Köszönöm előre is a segítségeteket! :)

2012. jún. 5. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

2 évessel már sokmindent: rajzolni, gyurmázni, kézzel festeni, mesélni, labdával gurigázni, kukucsolni, építeni (pl. Duplo, fakocka), buborékot fújni, zenét hallgatni és arra táncolni........

A lényeg, hogy nem szabad őket egész nap foglakoztatni, kell nekik a nap folyamán 'privát idő' is.

A fiam pl. időnként odatéredel a kanapéhoz 3-4 autóval, és tologatja, versenyezteti őket, garázst épít stb. Ilyenkor 'pihen', feldolgozza az addigi történéseket.

2012. jún. 5. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 2,5.Babáknak főzni imád.Öszeszedi az öszeset és játékból főzünk nekik.Kockázni is szeret,állatkertet épitünk telerakjuk állatokkal.Ha szereti mesét akkor mesélhetsz is neki,olvasni is lehet de a gyerekek töbsége jobban szereti ha mesélnek,belefoglalhatod őt is a mesébe.kb ennyi jut hirtelen az eszembe.
2012. jún. 5. 13:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

A helyzet az, hogy most itt nincs sok játék mert az albérletbe lett elhozva és csak pár játékot hozott magával a csöppség!

Tegnap már rajzoltunk, az nagyon tetszett neki! :)

Még várom a válaszokat, ha esetleg van még valami ötletetek! Köszönöm :)

2012. jún. 5. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Csinálhattok só-liszt gyurmát is! :)
2012. jún. 5. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Első vagyok, innen vehetsz mondókákat (cini-cini muzsika, csip-csip csóka, gyí paci paripa stb.), nálunk ezek nagyon menők, és semmilyen eszköz nem kell hozzá!

2012. jún. 5. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom 21hós.

Fakockázunk, rajzolunk, babázunk, nézegetjük a mesekönyvet, énekelünk, mondokázunk. Én mondjuk ilyen időben is leviszem, mert szeret ugrálni, meg tapicskolni a pocsolyákban :) Kint meg aztán motorozik, pocsolyázik, szaladgál, labdázunk, hintázunk

2012. jún. 5. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!