Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindjárt megőrülök attól,...

Mindjárt megőrülök attól, hogy folyton csak egyedül vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
20 éves csaj vagyok, itthon élek, most épp a családból senki nincs itthon, a nővéreim már elköltöztek, barátaim nincsenek, beteg vagyok, szar kedvem van, beszélni akarok valakivel de bárhogy is kotorászok a fejemben, nincs senki akivel beszélhetnék. (Hozzám közel álló emberből 2 van, de ők most nem "elérhetőek"
2012. jún. 4. 18:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban.Sajnos tudom,milyen érzés ez,bár ne tudnám.Bár én most találtam egy barátot,aki mostanában alig ér rá.Vele volt egy rövidke jó időszakom.Most,hogy nem ér rá,újra visszaköszöntött ez a pokol.Nem tudom,mit csinálj.23n
2012. jún. 4. 18:29
 12/24 anonim ***** válasza:
Karácsony Benő: Napos oldal (-Google a barátod)
2012. jún. 4. 18:39
 13/24 A kérdező kommentje:
Tegnap összevesztem Google-lal! Még ő sem akar velem barátkozni =(
2012. jún. 4. 18:44
 14/24 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet. Olvass. Vagy csetelj.
2012. jún. 4. 18:52
 15/24 anonim ***** válasza:
A Maradj Talpon egész sazórakoztató műsor,most m,egy az m1-en.
2012. jún. 4. 19:03
 16/24 A kérdező kommentje:

Most fejeztem be egy könyvet, és még azt emésztgetem...

Ha csak úgy, miután elolvastam rácsapnék egy másik könyvre, könyvribancnak érezném magam :D

(NA látjátok, már tisztára bediliztem oO Azt hiszem, minden késő)

2012. jún. 4. 19:03
 17/24 anonim ***** válasza:
Bocsi,kicsit elgépeltem.utolsó
2012. jún. 4. 19:04
 18/24 anonim ***** válasza:

Ez a nyaram nekem is bedilizős lesz!

Nem találok munkát, csak ilyen alkalmikat, és így megöl az unalom. Barátom, nővérem folyamatosan dolgozik, barátnőm vizsgázgat, haverok meg totálisan elfelejtettek. Szóval tudom mit érzel... Egész nap itthon ülök, délelőtt végignézem a diákmunkákat, végzek egy kis házimunkát, aztán a nap további részében nem csinálok semmit...

20/l

2012. jún. 4. 19:14
 19/24 anonim ***** válasza:

Utolsónak üzenem: Okos ember sosem unatkozik:)

Ejj, én meg mit meg nem adnék néha egy kis egyedüllétért:))

Chatelj, mást nem nagyon tudok ajánlani..annyi ott a gyökér, hogy fél óra után visszavágysz a magányba:D

2012. jún. 4. 19:18
 20/24 anonim ***** válasza:

18-as vagyok.

Igazából már egy hónapja szüneten vagyok, és csak az elmúlt 1-másfél hétben kezdtem el ezt érezni. :D Egyébként nem szoktam unatkozni, folyton olvasok, sétálok, ismerősökkel találkozok, dolgozgatok stb., csak most nem tudom magam feltalálni.

Igazából nyelvet kéne tanulnom, de nincs meg a kellő motiváció...

2012. jún. 4. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!