Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom meg minél...

Honnan tudhatom meg minél előbb, ha akivel megismerkedek (férfi) legalább "alapszinten" "normális", azaz nem egy kujon és a háttere (baráti, családja) is viszonylag "normális"?

Figyelt kérdés

Ugyanis 39 éves nő vagyok, eddig csak olyan pasikkal hozott össze a balsors:

- volt eltitkolt kapcsolata mellettem;

- nem tudta kellően kimutatni az érzéseit, értem, h. én szeretek kéz a kézben sétálgatni. Első időkben szépen viselkedett velem, de később már nem, itt utóbbi esetben bújt ki a szög a zsákból:-(,

- legutóbb az exem családja lecigányozott, holott nem vagyok az; inkább arról volt szó, h. az exem harmincon túl még infantilis volt, a családja húzta-vonta ahogy kedvük tartotta;

- irtó primitív baráti kört kellett már két pasim esetében is eltűrni, szégyent is hoztak velük a fejemre:-(

2012. jún. 4. 15:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha teheted, olvasd el Hermann Meyer: Mert megérdemellek! c. könyvét!
2012. jún. 4. 15:49
 12/18 A kérdező kommentje:

Egyébként nekem mindegy, kövér vagy nem, szőke vagy barna hajú, még akár cigány is lehetne, ha NORMÁLIS a pasas.

Erről is ennyit!!!!!!!!!!!

2012. jún. 4. 15:50
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem túl sokat képzelsz magadról,és fröcsögsz a gyűlölettől,most inkább még ne keress senkit...még...
2012. jún. 4. 16:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem is balul sülnek el a dolgok:)Mondjuk ezen inkább sírok,mint nevetek.A körülményeit az illetőnek gyorsan le tudom csekkolni,ebből eddig nem volt gond.Nálam inkább az a gond,hogy egy idő után megváltoznak,agresszív és egyéb irányzatokba,miközben az elején teljesen normálisak.
2012. jún. 4. 16:26
 15/18 anonim ***** válasza:

akkor nincs szerencséd, és rossz az emberismerő képességed.

nekem még sosem volt olyan kapcsolatom ahol szégyellnem kellett volna a barátomat, mert megválogattam, h kivel merülök bele komolyabban az ismerkedésbe.

vannak alapvető jelek, de igazából neked kell érezned, h ki az aki belefér az értékrendedbe és ki nem.

ne ugorj bele 2 randi után egy kapcsolatba, inkább lassan ismerjétek meg egymást, és utána döntsetek. 39 évesen azért már láttál 1smást, szóval gondolkodj mielőtt cselekszel.

24L

2012. jún. 4. 19:49
 16/18 anonim ***** válasza:
57%

" A kérdező kommentje:

Egyébként nekem mindegy, kövér vagy nem, szőke vagy barna hajú, még akár cigány is lehetne"

Hát nem vagy válogatós!

Akkor meg miért csodálkozol, hogy a hozzád hasonló "korcsok" állnak csak szóba veled?!!

Amúgy nem szégyen cigánynak lenni, kár is megtagadnod a származásodat!!

2012. jún. 5. 05:32
 17/18 anonim ***** válasza:

:DDDDD

Istenem, mennyire megérdemled a sorsod! Gyönyörű pszichológiai és szociológiai példa vagy. "Én vagyok a jó, a világ rossz, bánt engem" típusú ember vagy, aki észre sem veszi, mennyi harag és gyűlölet munkál benne, ami persze mind visszahullik a fejére. Nyomorult vagy, menthetetlen. Szomorú a sorsod, de valójában tényleg ezeket a férfiakat érdemled csak.

Pökhendi vagy, az elvárásaid az égben, és ki is mutatod a felsőbbrendűségedet. Nem vagy alkalmas értelmes férfival való együttélésre. És ez így van jól. Ne is keserítsd meg soha senki életét.

2013. nov. 19. 11:11
 18/18 anonim ***** válasza:

"Egyébként nekem mindegy, kövér vagy nem, szőke vagy barna hajú, még akár cigány is lehetne, ha NORMÁLIS a pasas.

Erről is ennyit!!!!!!!!!!!"

Ez nettó baromság!

Bocs kérdező, de még magadnak is hazudsz.

MINDENKINEK fontos a párja kinézete!!!!

Az az első (testi) szűrő egy leendő párkapcsolathoz... (egy kósza numerához meg különösen).

A belső értékekek csak utána következnek....

Kérdésedre a válasz: Sehonnan.

Mert ilyen nincs. Ezt nem lehet előre látni.

Hallottad már, hogy "lakva ismerni meg a másikat..."

Na hát ez is ilyen.

Ahhoz, tudd, jól választottál-e, idő kell, amit a választotaddal töltesz és minél többet vagy vele annál jobban fogod érezni, hogy ő e a nagy Ő.

Vannak azonban "trükkök", élethelyzetek, amiket akár Te is kreálhatsz, hogy lemérd, hogyan reagál le szituációkat.

pl. megkéred egy barátodat, barátnődet, hogy játsza el, hogy ráhajtott.... hogyan utasítja vissza a közeledését, vagy éppen nem....

de hasonló lehet egy családi öszejövetel is, ahol Téged szapulnak a rokonaid... nézd meg, hogy kiáll-e melleted...

Ebből tudsz némi következtetést levonni, hogy merre is haladtok...

Mást tenni nem nagyon tudsz.

nov. 12. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!