Honnan tudhatom meg minél előbb, ha akivel megismerkedek (férfi) legalább "alapszinten" "normális", azaz nem egy kujon és a háttere (baráti, családja) is viszonylag "normális"?
Ugyanis 39 éves nő vagyok, eddig csak olyan pasikkal hozott össze a balsors:
- volt eltitkolt kapcsolata mellettem;
- nem tudta kellően kimutatni az érzéseit, értem, h. én szeretek kéz a kézben sétálgatni. Első időkben szépen viselkedett velem, de később már nem, itt utóbbi esetben bújt ki a szög a zsákból:-(,
- legutóbb az exem családja lecigányozott, holott nem vagyok az; inkább arról volt szó, h. az exem harmincon túl még infantilis volt, a családja húzta-vonta ahogy kedvük tartotta;
- irtó primitív baráti kört kellett már két pasim esetében is eltűrni, szégyent is hoztak velük a fejemre:-(
Egyébként nekem mindegy, kövér vagy nem, szőke vagy barna hajú, még akár cigány is lehetne, ha NORMÁLIS a pasas.
Erről is ennyit!!!!!!!!!!!
akkor nincs szerencséd, és rossz az emberismerő képességed.
nekem még sosem volt olyan kapcsolatom ahol szégyellnem kellett volna a barátomat, mert megválogattam, h kivel merülök bele komolyabban az ismerkedésbe.
vannak alapvető jelek, de igazából neked kell érezned, h ki az aki belefér az értékrendedbe és ki nem.
ne ugorj bele 2 randi után egy kapcsolatba, inkább lassan ismerjétek meg egymást, és utána döntsetek. 39 évesen azért már láttál 1smást, szóval gondolkodj mielőtt cselekszel.
24L
" A kérdező kommentje:
Egyébként nekem mindegy, kövér vagy nem, szőke vagy barna hajú, még akár cigány is lehetne"
Hát nem vagy válogatós!
Akkor meg miért csodálkozol, hogy a hozzád hasonló "korcsok" állnak csak szóba veled?!!
Amúgy nem szégyen cigánynak lenni, kár is megtagadnod a származásodat!!
:DDDDD
Istenem, mennyire megérdemled a sorsod! Gyönyörű pszichológiai és szociológiai példa vagy. "Én vagyok a jó, a világ rossz, bánt engem" típusú ember vagy, aki észre sem veszi, mennyi harag és gyűlölet munkál benne, ami persze mind visszahullik a fejére. Nyomorult vagy, menthetetlen. Szomorú a sorsod, de valójában tényleg ezeket a férfiakat érdemled csak.
Pökhendi vagy, az elvárásaid az égben, és ki is mutatod a felsőbbrendűségedet. Nem vagy alkalmas értelmes férfival való együttélésre. És ez így van jól. Ne is keserítsd meg soha senki életét.
"Egyébként nekem mindegy, kövér vagy nem, szőke vagy barna hajú, még akár cigány is lehetne, ha NORMÁLIS a pasas.
Erről is ennyit!!!!!!!!!!!"
Ez nettó baromság!
Bocs kérdező, de még magadnak is hazudsz.
MINDENKINEK fontos a párja kinézete!!!!
Az az első (testi) szűrő egy leendő párkapcsolathoz... (egy kósza numerához meg különösen).
A belső értékekek csak utána következnek....
Kérdésedre a válasz: Sehonnan.
Mert ilyen nincs. Ezt nem lehet előre látni.
Hallottad már, hogy "lakva ismerni meg a másikat..."
Na hát ez is ilyen.
Ahhoz, tudd, jól választottál-e, idő kell, amit a választotaddal töltesz és minél többet vagy vele annál jobban fogod érezni, hogy ő e a nagy Ő.
Vannak azonban "trükkök", élethelyzetek, amiket akár Te is kreálhatsz, hogy lemérd, hogyan reagál le szituációkat.
pl. megkéred egy barátodat, barátnődet, hogy játsza el, hogy ráhajtott.... hogyan utasítja vissza a közeledését, vagy éppen nem....
de hasonló lehet egy családi öszejövetel is, ahol Téged szapulnak a rokonaid... nézd meg, hogy kiáll-e melleted...
Ebből tudsz némi következtetést levonni, hogy merre is haladtok...
Mást tenni nem nagyon tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!