Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa megcsalta anyát a legjobb...

Apa megcsalta anyát a legjobb barátnőm anyukájával, mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Tegnap 2 órával hamarabb lett vége a sulinak, és elmentünk a barátnőmék házába egy kicsit marhulni, és ahogy beleptünk a házba hallottuk, hogy az anyukája jól érzi magát éppen.

Jót röhögtünk ezen, aztán én észrevettem egy cipőt ami apáéhoz hasonlított, barátnőm apjának meg nincs olyanja.

Meglestük és valóban az apám dolgozott a barátnőm anyján... még ő se, meg én sem szóltunk egyik szülőnknek sem csak szidjuk az barátnőm qrva anyját, meg az én f*szkalap apám.

Mi lenne a helyes? Beszéljünk apával meg az ő anyukájával? vagy egyenesen a sértett feleknek mondjuk el?

2012. jún. 2. 16:46
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy semmi sem lessz olyan mint régen volt, és hiába fog mindenki jópofit vágni, ennek a dolognak az árnyéka kísérteni fog.

De azért örülünk, hogy megmaradnak a családjaink.

2012. jún. 3. 21:01
 22/23 anonim ***** válasza:
83%

Uhh ez durva történet...Olvastam végig. Ilyenkor mindig összeszorul a szivem, hogy hogy lehetnek az (ráadásul még szülők is!!) emberek ennyire felelőtlenek, és hogy élhetnek ennyire az ösztöneiknek... Azért vagyunk emberek hogy tudjuk kontrollálni magunkat, és nem állatok módjára szexelni össze vissza aki a szem elé kerül.

Nem is tudom ha velem történne ilyen mit tennék, a megcsalt fél helyében, nyilván mérlegelni kell a családot, és a tettet. Nyilván már soha többé nem fog(a megcsalt fél) bízni a társában, egy ilyet nem lehet megbocsájtani. Lehet hogy szóban már megbocsájtottak egymásnak, de lelkileg feldolgozni azt hogy az apa vagy az anya a saját családját megcsalja, és visszaél a bizalommal, azt lehetetlen feldolgozni. Sok időbe és erőfeszítésbe kerül.

Az is megtörténhet ha sok ideig nem tudják ezt feldolgozni a megcsalt felek, akkor inkább elválnak. Mert mondjuk minden vitában ezzel jön elő a megcsalt fél(ami teljesen érthető..)

Egyszerűen nem értem azokat az embereket akik megcsalják a partnerük. Hogy tudnak a megcsalás után a partner szemébe nézni egyáltalán? Hogy tudják elhitetni velük hogy minden szép és jó? Hol van ezeknek a lelkiismeretük? Hogy tudnak ilyet tenni azzal akit állítólag szeretnek? Ha igazán szeretnék, akkor ellen tudnának állni a kísértésnek.

Én elítélem azokat akik megcsalják a partnerüket. Ha valami probléma van a kapcsolatban nem a félredugással kell megoldani, hanem beszélgetéssel, és ha mást akarnak akkor előbb beszéljék meg a jelenlegi partnerrel.

Ha mást kívánnak akkor szóljanak a partnernek.. szerintem jobb tudni a dolgokat, mintha titokban a hátad mögött tennék, és ha nem tetszik az hogy meg akarnak csalni akkor lehet ellene tenni...

Szóval képtelen vagyok megértni azokat akik megcsalják a partnerüket, és ilyen tisztességtelenül bánnak velük.

2012. jún. 20. 11:46
 23/23 anonim válasza:
Habár már nem mostani a kérdés, de azért elég gáz, hogy egyesek még majdnem letámadják a kérdezőt. Csak a két önimádó felnőtt kényelme miatt hagynátok, hogy egy ilyen szörnyű titok feleméssze a fiatalokat? Szánalmas.
2017. jún. 26. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!