Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa megcsalta anyát a legjobb...

Apa megcsalta anyát a legjobb barátnőm anyukájával, mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Tegnap 2 órával hamarabb lett vége a sulinak, és elmentünk a barátnőmék házába egy kicsit marhulni, és ahogy beleptünk a házba hallottuk, hogy az anyukája jól érzi magát éppen.

Jót röhögtünk ezen, aztán én észrevettem egy cipőt ami apáéhoz hasonlított, barátnőm apjának meg nincs olyanja.

Meglestük és valóban az apám dolgozott a barátnőm anyján... még ő se, meg én sem szóltunk egyik szülőnknek sem csak szidjuk az barátnőm qrva anyját, meg az én f*szkalap apám.

Mi lenne a helyes? Beszéljünk apával meg az ő anyukájával? vagy egyenesen a sértett feleknek mondjuk el?

2012. jún. 2. 16:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%
Hát még ha nem is használnátok fel de fényképet csinálni...
2012. jún. 2. 19:07
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
ne tegyétek tönkre a saját családotokat, de adjátok tudtára a faterodnak és a barátnőd anyjának, hogy tudtok róla és többet elő ne forduljon mert kiborítjátok a bilit
2012. jún. 2. 22:09
 13/23 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük.

Én apuval, a barátnőm az anyukájával.

Arra jutottunk, hogy nem mondjuk el, a másik két szülőnek, ezt megtartjuk a mi kis titkunknak.

Végigbőgtünk 3 órát, se apunak se a barátnőm anyjának nincsen mentsége, nem tudják miért tették ezt.

Szeretnek minket, a családjukat... én inkább meghalok mintsem elmondjam ezt anyunak.

2012. jún. 2. 23:22
 14/23 anonim ***** válasza:
66%
az lenne leghelyesebb h elmondjátok szülőknek..nem jó titkot tartani,szerinted válaszadók jó nektek ,h gyerekek szenvednek? gratulálok akik mondtak,h titkon őrizék meg gyerekek amit láttak..kedves válaszadóinak kívánom,h gyerekeid is titkon is tartanak,és hidd..,h rendben van mikor nem is..
2012. jún. 2. 23:30
 15/23 A kérdező kommentje:

Nem, ezt majd apa elmondja ha már nem képes élni a bűntudatával, de ismerem anyut és tudom, hogy kikészülne... én nem akarom, hogy a családom és a barátnőm családja szétessen.

Nem viselném ha miattam szakadna szét a családom... pont egy válás hiányzik, meg gyerek elhelyezési perek, meg az, hogy szétszedjék a tesóimat.

Apa hülye volt, de én attól még szeretem, mert soha semmi rosszat nem tett sem ellenem sem más ellen.

Most gyűlölöm, de érthető.

2012. jún. 2. 23:59
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
te tudod..szegény anyukád :( de azért beszélj apuddal mindenképp,mert nem érdemli anyád,amit apád tett..még másik bnődnek apja se érdemli ami anyja tett...elég gusztustalanok..sose fogom érteni embereket,h minek házasodnak össze ha nem elég az 1ember,csak csalni tudnak másikat...:/
2012. jún. 3. 15:02
 17/23 anonim ***** válasza:
29%
jah igen ,férfiak sose fogják elmondani magától az igazat :))
2012. jún. 3. 15:04
 18/23 anonim ***** válasza:
46%
Okos gyerekek vagytok. Nem kell szétrobbantani két családot. Tartsátok titokban, és felejtsétek el, hogy mit láttatok.
2012. jún. 3. 15:06
 19/23 A kérdező kommentje:

Apu nem bírta. Ma reggel elmondta anyunak... áthívták a barátnőmet és a családját és kultúráltam megbeszéltek mindent.

Anyu sírt, apu szintén, a másik két szülő is, mi is.

Mi lányok elmondtuk, hogy szeretjük őket, nem szeretnénk ha emiatt válnának...

Anyum nagyon kikészült, de kész megbocsájtani apunak, de egyelőre nem képes elviselni az érintését sem.

Indok továbbra sincs, azon kívül, hogy megkívánták egymást.

A barátnőm apukája miután mindenkit meghallgatott, kijelentette, hogy megbocsájt, de többet nem akar erről beszélni, a részéről el van felejtve és szeretné tovább szeretni a nejét, a gyerekeit.

2012. jún. 3. 15:49
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
örülök mg megbeszélték ,de az kell mondanom ,h sajnos szülőknek benne marad a tüske örökre :( nem lesz túl jó..
2012. jún. 3. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!