Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan élnéd meg? Hogy viselné...

Hogyan élnéd meg? Hogy viselnéd? Ha ugy alakulna az életed, teljesen egyedül kellene élned, magadról gondoskodni, azt tenni amit akarsz, és ahogy akarsz? Nem lenne egyetlen családtagod sem, csak barátok és ismerősök?

Figyelt kérdés
hogyan élnéd meg, hogyan viselnéd?
2012. jún. 2. 12:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem rövid úton beledöglenék.
2012. jún. 2. 17:27
 12/17 anonim ***** válasza:

mivel szeretem a családomat (ezalatt anyukámat és a páromat értem), ezért megőrülnék.

pont most néztem egy börtönlétről szóló dokumentumsorozatot, és az jutott eszembe, h vastagon xarnék arra, hogy be vagyok zárva, sokkal jobban zavarna, hogy nincs egy olyan ember, aki mellettem van, 100%ig bízhatok benne, és elmondhatok neki mindent.

nekem nagyon sokat jelent, hogy mellettem állnak, és ha bármi van, akkor megtesszük egymásért a lehető legtöbbet. nem vagyok egy magányos farkas típus...

2012. jún. 2. 21:26
 13/17 anonim ***** válasza:
8 éve élek így. A családom kb 8000 kilométerre van tőlem és ahogy már írta valaki: ez maga a paradicsom.
2012. jún. 3. 02:14
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket:-)

# 9/13 „…vagy egyáltalán nem lennének (utóbbit nem is értem)? „

Itt arra gondoltam, hogyha pl. elveszitenéd őket hirtelen valami sulyos…… bal/eset kapcsán.

#10/13 „….a családommal nehezen is jövök ki, anyum irányítani, befolyásolni akar, nem hiszi el hogy jó döntéseket hozok…”

Ezzel többen vszinüleg igy vagyunk, de biztosan csak jószándékból féltésből teszi Anyud, azért a szülők, az idősebbek másként gondolkodnak már /persze bölcsebbek is/ más a fontossági sorrend mint pl. a fiataloknál. :-)

2012. jún. 3. 02:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Mért van az, hogy pont ezt kérdést szerettem volna kiírni?
2012. jún. 20. 07:31
 16/17 anonim ***** válasza:
43%
Legjobb! Nem kell a függőség másoktól, én pl. mindenkit kullancsnak tartok, nem is szedem a nyakamba őket. Szabadság a legnagyobb kincs az életben, mert csak egy élet van, nincs értelme szerintem mindenféle unható ideig óráig tartó párkapcsolatokra meg nyavajás nyűglődő rabszolgasors családoséletre pazarolni. Az álmoknak ,vágyaknak kell élni, nem a házasélet rabszolgaságában tengődni, és bevénülni.
2012. jún. 26. 05:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem nincs senkim, sem közvetlen családom, sem párom és barátok is alig. Nem is bánom, mert mióta egyedül élek, rájöttem, hogy nekem így a legjobb, jól érzem magam egyedül, nincs szükségem senki társaságára.
2012. aug. 25. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!