Csak engem zavar a férfiak "előélete"? Normális?
Ha a férfi így nyilatkozna a volt barátnőiről, akkor menekülnék! És nem azért, mert "nem akarok bekerülni a szedett-vedett nők sorozatába", hanem azért, mert az én szememben nem férfi, aki választ valakit, eldobja, majd még ócsárolja is a következő nő előtt. Süllyedjen el. Ha megdugni jó volt az "iskolázatlan, kövér, ápolatlan, igénytelen, butuska csajokat", akkor MINIMUM annyi tisztelettel kéne lennie irántuk, mint emberek iránt, hogy nem mond ilyeneket.
Aki pedig így beszél a volt nőiről, az rólam is csak ennyi tisztelettel fog.
Szóval a kövér, iskolázatlan, butuska csajok nem problémák, ellentétben azzal, hogy a fickónak sem jelleme, sem gerince nincs.
Furcsa, de ki mesél el ilyeneket, főleg így? Ebben már eleve nem is zavaró, hogy kikkel volt, hanem arra gondolnék, mégis mi hajtja azt aki ezzel eldicsekszik?!
Bár szerintem nem is adták elő, csak te vontad le belőle ezt így ,ezekkel a jelzőkkel... :)
Talán engem is zavarna, ha ennyire szélsőséges lenne a dolog, de szerencsére senki nem dicsekedett az előző nőivel, illetve nem jártam olyannal aki túl hosszú listát tudott volna felállítani, főleg nem csetoldalakon felszedett nőkből.
Egyébként csak attól, hogy valaki kövér, iskolázatlan vagy butuska, még nem terjeszt nemi betegségeket. Viszont a topmenedzserek közt is akadnak szép számmal mindenfélével fertőzöttek...
Fantasztikus, hogy ha már valakin 5 kiló felesleg van, esetleg nincs két doktorija, és műkörme/mindig friss sminkje/állandóan látogatott fodrásza, akkor már nemi betegségeket is kinéznek belőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!