Más férje mit csinál otthon? Úgy értem munka után besegít?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi mennyit dolgozik mások férje, mennyi órát és milyen jellegű munkát, és a mellett besegít-e otthon bármibe? Ja és mindezt hány évesen teszi? Az enyém 31, de állandóan fáradt....2009. júl. 1. 10:41
11/16 A kérdező kommentje:
Hűha! Úgy látom tényleg a dolgos férj a divat mostanában. Őszintén szólva rosszabbra számítottam. Az enyém is megcsinál mindent, csak leginkább kérni kel. Kedves lusta férj "tulajdonos",ne keseredj el, szerintem nem mindenkinek jutott dolgos férj. Kitartás, és jó nevelést! Mutasd meg neki ezt az oldalt...
2009. júl. 1. 12:02
12/16 anonim válasza:
Szia! én pasi vagyok, reggeltől estig dolgozom, van amikor este 9-ig is bent kell lennem, mert olyan a munkám, hogyha maradni kell akkor maradni kell, viszont jól megfizetnek érte. De hétvégén meg amikor csak tudok besegítek a páromnak otthon, ha meg gond van, egy telefonjába kerül és Bp másik végéről is 10 perc alatt otthon vagyok. :-)
13/16 anonim válasza:
Az enyém 27 éves, 7-től fél 4-ig dolgozik. Én 4-ig, utána megyek bevásárolni. Mikor hazamegyek csinálok vacsit, megcsinálom a dolgom és kész. Segít, de csak , ha szólok neki. Általában bírom, sőt jól is esik, mert szellemi munka után jó egy kis mozgás. Ha viszont nincs kedvem úgy valamihez, akkor segít!
14/16 anonim válasza:
Szia!
Az én párom szokott segíteni, van, hogy vasárnap ő főz, merthogy imád főzni.
Aztán szokott még porszívózni, mosogatni. Kertes házban lakunk, úgyhogy van ám férfimunka is bőven, ezért nem igazán várom el tőle, hogy ő házitündérkedjen.
Gyerkőcre is vigyáz ha kell, hogy én is tudjak haladni (manóka 11 hónapos, fogni kell a kezét és rohangálni vele, most nagyon időigényes időszakát éli.)
Kaja előtt is munkamegosztás van, mert egyikünk a babát "rendezi" (etetőszék elő, gyerek bele, előke a gyerek nyakába, stb...), egyikünk meg tálal és melegít.
Úgyhogy szerintem én nem panaszkodhatom, segít apci rendesen.
Persze, ha "férfimunka" van a ház körül (pl. most a konyhát csempézik, festik), akkor természetes, hogy azzal van elfoglalva.
15/16 anonim válasza:
Én sem panaszkodhatom, bár nem sok ideje van segíteni. De soha nem emel kifogást, ha valamire nem értem rá megcsinálni, tűri a mosatlant, a piszkot. Inkább megszervezi nekem, hogy jöjjön egy ismerős fiatal lány pénzért vasalni, merthogy neki sem lenne ideje rá. A kertet is én csinálom, de ő permetez meg egy évben egyszer rotál, mert ezeket nem tudom megcsinálni. Szóval szorgalmas, de neki sincs ideje rá.
16/16 anonim válasza:
Az én férjem hajnal 3-kor kel, 4-kor indul dolgozni, általában délután 2-kor itthon van, 30 éves. Most 4 hetes a babánk, sokat segít, míg terhes voltam én csináltam a házimunkát, neki nem sok mindenre volt gondja, csak ha elfáradtam. Szülés után kivett 2 hét szabit, mire hazaértünk a kórházból csillogott a lakás, volt ebéd főzve. A két hét szabija alatt csak leste a kívánságaim, takarított, mosott, főzött, éjjel felkel a picihez, ha látta, hogy nekem nem megy. Most is sokat segít a gyerkőc körül is meg a házimunkában is. Összetehetem a két kezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!