Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más férje mit csinál otthon?...

Más férje mit csinál otthon? Úgy értem munka után besegít?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi mennyit dolgozik mások férje, mennyi órát és milyen jellegű munkát, és a mellett besegít-e otthon bármibe? Ja és mindezt hány évesen teszi? Az enyém 31, de állandóan fáradt....
2009. júl. 1. 10:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%

Szia!

Az enyém úgy is besegített otthon, hogy 80 embert irányít, ami azzal jár, hogy egész nap megy (estére nagyon fájnak a lábai) diplomamunkát írt a jogi államvizsgája előtt és tanítani járt egy héten kétszer. Az mondjuk mázli, hogy a babánk nem kelt fel éjjelente, akkor nem tudom mi lett volna, de ha a nagyobb felébredt éjjel, ő ment hozzá is. Mindenben segít, ha házimunkáról van szó, nyírja a füvet is.. 33 éves. Nagyon büszke vagyok rá azért, hogy ennyire helyt áll a családjáért.

2009. júl. 1. 10:45
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
33 eves a ferjem, segit mindenben, foleg a gyerekekkel, de fozni is nagyon szeret (es tud is :)), egyedul a mosas es a vasalas az, amit nem vallal be, de egyebkent minden masban segit.
2009. júl. 1. 10:48
 3/16 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem ez bevezetés kérdése. Mi az elején megállapodtunk, hogy kinek mi a feladata. És ehhez többnyire tartjuk magunkat mindketten. Teljesen változó, hogy mennyit dolgozik a férjem, előfordul, hogy otthon van már 3-4 óra körül, de az is, hogy csak 7-8 körül. 27 éves 9 éve élünk együtt és azóta betartjuk ezeket a szabályokat.
2009. júl. 1. 10:48
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Az én férjem építőiparban dolgozik, hétfőtől szombatig, reggeltől estig. 27 éves. De ettől függetlenül, itthon is megcsinál mindent, persze inkább a ház körüli dolgokat, a mosás főzés vasalás az enyém. De ezt is megcsinálja.
2009. júl. 1. 10:50
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Az enyém besegít, pedig 9 órát dolgozik minden hétköznap és 2 órát utazik oda-vissza. Zokszó és kérés nélkül mosogat, porszívózik vagy játszik a gyerkőccel, amíg én megcsinálom. És 25 éves a férjem, jómagam pedig 23 vagyok.
2009. júl. 1. 10:51
 6/16 anonim ***** válasza:
59%

Az én férjem akkor segít mikor éppen kedve van, de ez nem volt mindig így.

´29 éves, 2 éve élünk együtt. Mikor hozzá költöztem akkor nem volt munkám, így kb egy évig otthon voltam, mindent megcsináltam. Aztán fordult a kocka lett munkám, neki meg otthonról kell dolgoznia. (informatikus) ìgy heti 3-4 napot otthon van, ami alatt dolgozik de ugye itt nincsenek kollégák akikkel ebédidöben kijárjon kávéznmi stb... így hamarabb végez. Most ászoktattam hogy a konyhában rakodjon el, meg a mosoást hozza fel. Max néha napján felporszívozik, de ha nincs kedve akkor semmit nem csinál meg.

2009. júl. 1. 10:52
 7/16 anonim ***** válasza:
50%

Nálunk is segit mindenben.Deha kérem még mosogat is,de mivel én itthon vagyok a gyerekkel,és van időm én vágom a fűvet is igy nemis nagyon kell itthon tevékenykednie

én 20 vagyok ő 23.

2009. júl. 1. 10:56
 8/16 anonim ***** válasza:
58%
Az enyém a tökét vakarja. Ha megkérem valamire, akkor úgy csinálja meg, hogy tuti találjak hiányosságot benne és legközelebb ne kérjem meg rá.
2009. júl. 1. 10:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom nekem "jutott"a leglustább férj! : ((
2009. júl. 1. 11:00
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az enyém 32 éves, fél 7 körül elmegy dolgozni és hazajön 5-fél 6 körül, többségében az irodában van. Nyom egy puszit a számra, majd nekiáll az itthoni dolgoknak. Porszívózik, megszereli a szerelni valókat, játszik a gyerekkel, elmennek bevásárolni. Gyakorlatilag mindent megcsinál, bár a konyhai munkák és a mosás az én dolgom, illetve megcsinálja, de abban nem sok köszönet van. Meg a fürdőszoba az, amit én szeretek kisikálni, szerintem azt sem tudná, hogy hogyan szoktam a wc-t rendbe rakni :)

Mostanában alakult ez így ki, mert már én sem bírok annyi mindent egyedül, egy kis örökmozgóval és nagy hassal, de előtte is sokat segített. A különbség az, hogy most nem (mindig) kell neki szólni, hogy ideje egy porszívózásnak.

2009. júl. 1. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!