Nem akar törődni velem?
Figyelt kérdés
A férjem nem törődik velem, bármi is történjen, folyamatosan sérteget csak a fogadások meg a foci meg az ön meg valósítása érdekli. Van két kislányunk és velük is csak én vagyok néha segít csak, de azt is csak mások előtt akkor ha össze veszünk, hogy azt tudja mondani, hogy ok nélkül kötekedek . állítólag imád engem meg a gyerekeket, de napi szinten 30percet ha tölt velünk csak keresztül nézz ránk és ha hozzánk is szól csak durván.2012. jún. 1. 21:11
1/2 anonim válasza:
Annyira szeretnék valami biztatót írni, de ebből a pár mondatból nekem csak az tűnik ki, hogy egy iszonyúan önző és mások iránt abszolút érdektelen emberről van szó. Apám pont ilyen volt, de ő a fogadás helyett az itallal törődött. Anyám harminc évig tűrte, te ne legyél ilyen buta! Szívből kívánom, hogy rendeződjön az életed, de szerintem ez csak a férjed nélkül lehetséges, bár te tudod, hogy mennyire lehet vele beszélgetni. Abból, hogy ide kiírtad ezt a kérdést, én arra következtetek, hogy sajnos reménytelen, hiszen biztosan sokszor próbáltál már vele beszélni.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!