Nektek, hogy esne, ha a párotok szülei lenéznék a te szüleidet?
Most költözünk a párommal saját külön házba.Eddig anyóséknál éltünk, mondanom sem kell iszonyatos együtt lakni a szülőkkel. Soha többet nem követném el ezt a hibát még egyszer.
Anyáék jöttek 2 hétvégén segíteni takarítani a háznál, apukám és a tesóm pedig a párommal csinálgatták az udvaron a teendőket.
A párom apja tegnap este így nyilatkozott: "mikor itt voltak a "munkásaid" akkor kellett volna azt a gödröt kiásni."
Nekem ez annyira rosszul esett,még mindig ez van bennem. Apósom érzi a hatalmat,mert anyagilag nagyon jól állnak a szüleimhez,és más családokhoz képest.Ezért úgy gondolja átgázolhat mindenkin.
Gyűlölöm, és nem ez volt az első!
És az is bosszant,hogy a párom erre nem szólt semmit.Csak megkérdezte,hogy milyen munkások?!Erre após:"hát apósodék"....
Segíteni jöttek, és nem hinném,hogy így kellett volna őket megnevezni.
A párom mindent elenged, semmire nem szól semmit. 23/N
Nálunk is hasonló a helyzet!
Az anyósék próbálnak lenézni,olyan megjegyzéseket tesznek,amik nagyon fájnak,sokat őrlődtem.Nem szabad!
Megelégeltem a dolgot,azt mondtam továbbra nem engedem meg magamnak,hogy így bánjanak velem.
Egyszer váratlanul felhívtam az anyósomat,majd megkérdeztem mi is az ő elképzelése...váratlanul érte,hebegett habogott.
Miért érnék emberileg én kevesebbet bárkinél?Le kell állítani a hülye játékaikat!És nekem a párom azt mondta,ha bajom van,rendezzem le én.Hát úgy tettem :))
Azóta már volt 1 újabb megjegyzése a párom apjának,de nem hagytam magam.Visszaszóltam! Persze nem tetszett neki tudom.
De annyira mégsem voltam erélyes,jobban kellett volna!
Ugyanabba a cipőben járok mint te. Az apósék gazdagok a szüleim középosztálybeliek. Ennek ellenére csak a szüleim támogatnak. Apósék lenéznek mindenkit, szerintük ők a tökéletesek. Párom nem kezd vitába velük, mert azt nevelték bele, hogy a szüleinek mindig igaza van, ha szerinte mégsem akkor ne is szólaljon meg. Megértem őt is, hogy mindennek ellenére nem akar a szüleivel vitatkozni.
Én viszont megmondom nekik a véleményemet. Néha burkoltan néha nyíltan. Ilyenkor egy darabig nem okoskodnak.
Szerintem óvatosan időnként te is mond meg, hogy mit gondolsz. Így talán ritkulnak a beszólások. Nekem bejött ez a megoldás.
KItartás!!! Gondolj arra a párod szeret!
Mostmár erősebbnek érzem magam valamennyivel.
Úgy érzem magamra maradtam abban,hogy megvédjem magam és a családom velük szemben.Mert a páromnak hiába mondom,ő sosem fog nekik szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!