Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldre költöznék a 3 éves...

Külföldre költöznék a 3 éves fiammal, kell hozzá az apa beleegyezése?

Figyelt kérdés

Ha valaki járt már hasonló cipőben késem segítsen. A gyerekem apjával sosem éltünk együtt, csak a nevére vette a gyereket, de mindig is egyedül neveltem. Azóta is évente egyszer jön le a gyerekhez ( az ország másik végén lakik ). Ráadásul gyerektartást sem fizet, a 3 év alatt egy Ft-ot sem kaptam tőle.

Július 4-én kiköltöznék Angliába a gyerekkel, őt biztos nem zavarná, mert most is szarik a fejünkre, ilyen esetben kell az engedélye, vagy ott kell lennie az útlevél intézésénél?

Előre is köszi a válaszokat, remélem tudtok segíteni...

2012. jún. 1. 11:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Személyit már egy ügyszülöttnek is igényelhetsz, csak akkor még úgy gondoltam felesleges. Ahhoz nem kell az apa, viszont útlevél nélkül nem is tudsz repülőjegyet foglalni, és meg is nézik a reptéren :( Már csak abban bízom, ez nemrég jutott eszembe, hogy talán az megoldható, hogy ő bemegy az ottani okmányirodába én meg a pécsibe... Nem hiszem el, hogy ha az apa pl külföldön él, akkor nincs valami megoldás ilyen esetekre...
2012. jún. 2. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!