Ha az anyuka a gyerektartás növelését kérte, de lecsökkentették azt, követelheti, hogy a korábbi összeget utalja a férjem?
Jogilag nem, de a 20e szerintem nagyon kevés.
Mennyit fizetett korábban? Mennyi idős a gyerek?
Ha az anya a gyerektartás ujramegszabását kérte, akkor attól kezdve az új összeg az érvényes, annál többet nem követelhet.
Gondolom, az apa jövedelme idöközben csökkent, a nönek meg nem volt elég, amit kapott.
Még nincs 1 éves a gyerekük de már újranősült??? Nem semmi....
Amúgy ekkora gyerekre nem sok a 20.000 szerintem. De nem is kérhet anyuka ennél többet, a megállapított új összeget kell fizetni.
Anyuka eddig sem dolgozott. GYES-t kap, meg a 2 gyerek után családit + a gyerekek után a gyerektartást. Nem tudom az első gyerekre mennyit fizet az apuka, gondolom többet mint a férjem.
Nem, nem elvált és újrősült, hanem mi voltunk házasok és anyuka kihasználva a problémáinkat "megvígasztalta" a férjemet, majd mi mégis újrakezdtük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!