Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy testvért...

Hogyan lehet egy testvért szeretni? Muszáj szeretni az embernek a testvérét?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hàny éves vagy? Csak mert tizenévesen én se szerettem a bàtyàm, ö se engem, de most tüzbe mennénk egymàsért! :) De pl. pàrom és az öccse a kezdetektöl szeretik egymàst! Hogy, hogy? Egyszerüen kialakul mint a szerelem! Erre nem lehet vàlaszolni, de a csalàdod az egyetlen amit nem te vàlasztasz, az anyosodon kivül! :)
2009. jún. 30. 15:46
 2/8 anonim válasza:
83%
vannak rossz testvérek, de általában nyomós ok kell ahhoz, hogy az ember ne szeresse egy ilyen közeli családtagját!
2009. jún. 30. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
A szeretet már eleve meg van a testvér iránt.
2009. jún. 30. 15:49
 4/8 A kérdező kommentje:

12 éves vagyok, és megvan rá az okom, hogy ne szeressem a testvéremet. A szüleim őt becsülik meg jobban, vele többet törődnek, többet foglalkoznak. Jobban szeretik őt.

És azért sem szeretem, mert mindig idegesít engem. Nem hagy békén soha, mindig úgy csinál mindent, hogy engem idegesítsen.

2009. jún. 30. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
97%

megértelek....velem is ez a helyzet

én vok a legidősebb,van 2 hugom(13 és 11) ÉS EGY ÖCSIM(4 3/4)....őket soha nem cseszik le,csak engem,mindenért én vok a hibás...nagyon idegesítő....

14/L

2009. jún. 30. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, ki fogod nőni. Az én testvérem ütött-vágott állandóan(erőből) és fenyegetett, hogy ha megmondom anyuéknak dupláját kapom. Ez ment olyan 16 éves koráig.

Ráadásul akármit csináltam rögtön beköpött.

Gondolhatod, hogy én sem szívleltem ezért. De kinőttük és nagyon-nagyon szeretjük egymást.

Ehhez képest a Ti testvér-testvér kapcsolatotok kitűnőnek mondható.

2009. jún. 30. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Van hogy nehéz szeretni egy testvért. A férjem és a testvére túl a 30on jóval, és mégsincs meg köztük az a bizalmas vizsony. Persze szeretik egymást a maguk módján de nem tudnak mit kezdeni egymással, és a testvére nem is akar közelebb kerülni a férjemhez pedig ő szeretné.
2009. jún. 30. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Köztem és a bátyám között olyan viszony van, hogy még csak nem is köszönünk egymásnak. féltestvérem, az anyjával él.

Néha hiányzik, de soha nem annyira, hogy könyörögjek a testvéri szeretetéért.

2009. jún. 30. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!