Hogyan győzzem meg a feleségemet, hogy ez őrültség?
Miért ír olyan a katolikus egyházról,aki nem ismeri? A katolikusok CSAK Istent imádják, de sem szobrokat,sem szentképeket NEM. Csak tisztelik a szenteket és imáikban közbenjárásukat kérik Istenhez.
A Jehovák átmossák a híveik agyát. Hetente többször is kell Biblia olvasásra menniük,adakozni a Királyok házára,téríteni járni stb. Nem fontos a család,a háztartás,csak a Gyülekezet.
Nincsen karácsony,sem családi ünnep. Ha valakinek vérre van szüksége,hogy meggyógyuljon,inkább engedik meghalni,mint beleegyezzenek a véradásba.
Az egyik legkártékonyabb szekta.
Sajnos,ha a feleséged agyát már átmosták,akkor nem hat rá semmi sem. Nagyon erőszakos társaság.
Nekem majd' egy évembe telt lekoptatni őket... Pofátlanul becsöngetnek mindenhova. Egy pasi meg két vénasszony járt a nyakamra. A végén már mindig úgy hajtottam el őket, hogy mindig azt hazudtam, hogy vagy alszik a baba, vagy ha épp ott volt, akkor ennie kell, vagy mindjárt indulunk, stb.
Veszélyesek... Láttam már nem egy agymosott embert, akit elszakítottak a családjától. Feleséged felfogja egyébként, hogy ha beszippantják, akkor annyi a családnak, hacsak nem követitek ti is ?
Bármelyik vallást túlzásba lehet vinni, nem csak ezt.
Van ismerősöm, aki azért nem főz ebédet vasárnap, mert jaj menni kell misére. Ha túlzásba viszed, mindegyik vallás rossz, hívhatják azt akárhogy.
Ha atom buddhista lenne és építkezésen a gilisztákat mentené a földből, mert minden élet szent, az se lenne jobb.
Nyáron összemarnának a szúnyogok és jó volt veled pörkölt XD
Ha túlzásba viszed, akkor sem a vallás rossz, hanem az a te hibád.
A jehovák nem engednek pont ezért önállóan dönteni a vallás gyakorlásáról, ott menni KELL és az embereket téríteni kell! Én, mint katolikus, szépen megcsinálok otthon mindent, nem az ebédfőzés helyett megyek misére, hanem utána. Szervezés kérdése az egész.
Ne hagyd!
Nekem a barátom apja lett jehova, és azok után, hogy kitagadta, folyton példabeszédekkel zaklatja e-mailben.
Amit megtudtam ebből: nincs karácsony, se szülinap, nincs TV, folyton téríteni akarják az embert, elveszik minden idejét és egy csomó pénzét, és a legrosszabb, a gyereketeket is ráfogja venni, és onnan már nincs kiút. Az egyik válaszoló jól írta, ennél már csak a hitgyülekezet rosszabb. Amúgy ismerős mesélte, hogy valami rokona is jehova és a gyerekei annyira kis szerencsétlenek, mert folyton menniük kell ha esik ha fúj abba a sz@ros gyülekezetbe, nem kaphatnak soha ajándékot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!