Mit csináljak, ha édesanyám a barátnőm akar lenni?
Figyelt kérdés
Édesanyám az utóbbi időben úgy viselkedik, mintha barátnők lennénk. Beavat a pasiügyeibe, napi többször telefonál, rám ír közösségi oldalakon. Nagyon szeretem őt, de nekem ez már sok, bőven elég lenne, ha minden másnap beszélnénk, és vannak olyan témák, amikről egyszerűen nem akarok tudni (például a szexuális élete). Mit tehetnék, hogy megértse, anya-lánya kapcsolatba bizonyos dolgok nem férnek bele? Nem akarom megbántani, de a lánya vagyok, nem a barátnője.2012. máj. 29. 20:08
11/14 A kérdező kommentje:
Nincsenek, de ezt már írtam fentebb.
Tudtok tanácsolni valamit?
2012. máj. 29. 20:52
12/14 anonim válasza:
AZ a válaszoló vagyok,aki írta hogy mondd neki hogy te se beszéled meg vele az olyan dolgaidat.Hát szerintem egy kívülálló segítségét kérd.
13/14 anonim válasza:
Hát ennél van rosszabb... nekem anyósom akart előbb az édesanyám lenni (az enyém meghalt 10 éve) aztán amikor ezt kerekperec elutasítottam, akkor simán barátnőm...
14/14 anonim válasza:
keress neki valami elfoglaltságot és fizest be egy klubba, pl horgászklub, valami sport, varrótanfolyam, vagy akármi, amit szeret csinálni, és ott majd szerez barátokat, akikkel beszélgethet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!