Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Édesanyám le akar szokni,...

Édesanyám le akar szokni, milyen más stresszlevezető eszközök vannak?

Figyelt kérdés
Le akarja rakni örökre a cigarettát, mert kell a pénz a számlákra. Milyen olyan hétköznapi stresszlevezető eszközök, technikák, módok vannak, melyeket használhatna a cigaretta helyett? Mert leginkább az láncolja hozzá, a stressz.
2011. júl. 23. 13:10
1 2
 1/12 Mr23 ***** válasza:
100%
hát nekem van egy ilyen maroklabdám amit lehet nyomogatni és ha ideges vagyok akkor az segít
2011. júl. 23. 16:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Sportoljon,illetve már olyat is hallottam,hogy bizonyos embereknek a takarítás segít,megnyugodni,illetve levezetni a stresszt.

De remek megoldás például még az olvasás,vagy filmnézés,és persze minden más olyan dolog,ami elvonja a figyelmét a gondokról.

2011. júl. 23. 20:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen stresszes munkát végez, így van valami olyan a maroklabdán kívül, amit ott helyben is tudna végezni?
2011. júl. 23. 21:15
 4/12 Mr23 ***** válasza:
hát ha számítógépes munkát végez akkor nagyon jó stressz oldó progikat lehet találni... más esetben én még esetleg a papírlat tépést tartom jó ötletnek ;)
2011. júl. 23. 21:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Tanár a szegény. Ne nevessetek, kérlek, előre :D nem az, aki a belvárosban a válogatott gyerekekkel foglalkozik, hanem az ellenkezője. Van, hogy egy-két széket kidobnak az ablakon
2011. júl. 23. 21:51
 6/12 A kérdező kommentje:
mmint a nebulók ^-^
2011. júl. 23. 21:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom szegény anyukádat!

Nos talán rajzoljon,dúdolgasson magába zenéket,rágózzon.

2011. júl. 24. 10:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem verjen agyon egy-két gyereket az osztályából, de úgy, hogy kötözze ki őket a tanári székhez, és ostorral meg lánccal ütlegeljen, hiszen egy kis szadó még belefér az órákba.

Na, viccet félre téve én megpróbáltam leszokni (más dolog, hogy nekem 3 év után nem ment, apámnak 30 év után meg se kottyant), és a következő módszereket alkalmaztam: párnába sikítás, ha hiányom volt,akkor nagy, mély levegőket vettem öt percen keresztül, sport az nagyon jó, főleg a futás..., ropit rágcsáltam, tollaim szopogattam, szívószálakat rágtam szét, és próbáltam egy ideig kerülni az utcát (nem mentem vásárolni meg buliba, ahol még jobban, kényszeresen rá akartam volna gyújtani)...na meg mindig beszélgettem valakivel, hogy ne a cigire gondoljak. Keressen valami egészségesebb függőséget, valami hobbit, ami nagyon leköti. Mondjuk én a kávéra szoktam rá általa, ami nem egészséges, és most meg a kávé cigivel műkszik, úgyhogy jah, én rosszul választottam. Az egészhez akaraterő is kell, és az, hogy NE másért, hanem MAGÁÉRT csinálja anyud.

Tessék, itt a leszokásom 13 kemény napja, aztán feladtam: (Pedig elméletileg 3 nap is elég arra, hogy leszokjon valaki. Ez utóbbi tévhit.)

[link]

2011. júl. 24. 14:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

El kell menni pl. focimeccsre vagy kosármeccsre, ott kiordíthatja magát az ember. Kosármeccsen legalább nagyobb a zaj, meg pörgősebb a játék, így ott jobban lehet ordítani.

Csak kisebb településeken nincsenek kosárcsapatok.

Esetleg egy boxzsák otthonra, amibe beleüthet az ember, ha ideges!

Meg vannak nyugtató teák is.

2011. júl. 24. 17:28
 10/12 Mr23 ***** válasza:
100%

figyi mivel anyádról van szó vegyetek otthonra egy adag olcsó tányért és ha nagyon ideges azt csapja a földhöz... télleg nagyon hatékony igaz hangos de ennyit megér ;)

amúgy meg ha néha leülsz vele beszélgetni de télleg úgy hogy csak az a lényeg hogy ő kibeszélje a problémáit te meg csak segíteni próbálsz az sokat segíthet ;)

2011. júl. 24. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!