Miért van ez? Édesanyám nem akar már segíteni. Bővebben lent.
Az elsővel értek egyet.
Felnőttél,megházasodtál,a férjeddel közössen kellene hozni döntéseket,a következményekkel számolva,nem mások igéretére alapozva.És ha holnap lerokkan anyukád,netán meghal?
Az,hogy nem kívánja anyagilag támogatni és felnevelni az unokáját,attól még imádhatja.Mert ezek a dolgok a szülőkre tartoznak.
Na persze, és attól hogy még nincs igaza nyugodtan pusztuljanak éhen, rakják ki őket a lakásukból pici gyerekkel együtt csak hogy anyu kiköltözhessen a telekre. Bravo, ez aztán a logika!
De az viszont nem világos, kedves kérdező, hogy miért nem ti költöztök a nagymamád lakásába ahelyett hogy kiadjátok?
Miért hallnának éhen?
Eladják a lakást,havi 30-ból már van albérlet,megmarad 52000 ft és dolgozni se kell menni,mert van aki a gyerekkel legyen...
Az anyukája gondolom most élhetne,mert felnőttek a gyerekek,ha a nagymama lakását nyerőgépbe dobálná,ahhoz se lenne senkinek semmi köze.
Hát ne haragudj....
Mi is szar helyzetben vagyunk, fizetjük a lakáshitelt, közben gyűlnek a csekkek. Kellett már segítséget kérnünk a szüleinktől, de a pofámról leszakadt a bőr. Nem milliomosok a szüleink, hogy még minket is eltartsanak, gondolom a Tieitek sincsenek a legjobb helyzetben. Az utóbbi 1 hétben szó szerint 5 forintunk volt itthon, az maradt a perselyből. Azt főztem, amit felraktároztam. Krumplit, virslit, tésztát. 16 hónapos a fiam, szerelem gyerek, tudtuk, hogy nehéz lesz. Ez van, keresek munkát, ha találok jót elvállalom, akkor jobb lesz (sajnos a gyed alatt megszűnt a munkahelyem).
1 szó, mint 100:
A szüleid szinte egész életükben azért güriztek, hogy neked jobb legyen, most már ideje a saját lábadra állni. 4 hónap és visszamehetsz dolgozni gyes mellett, a munkáltatódnak meg úgy kell beosztania, ahogy az neked jó, vagy áthelyez máshova.
Ha olyan idős vagy már, ezeket hogy nem tudtad?
15 éves korom óta dolgozom, azóta én adtam pénzt a szüleimnek, nem ők nekem!
Ez a baj az országgal, hogy túl sok az olyan, aki mások segítségéből akar megélni, aztán meg koppan, ha nem jön össze.
27/L
Szia!Márpedig egy szülő igenis segítsen,ahol tud!Ha anyagiakban,vagy más egyéb dologban is van lehetősége támogatni a gyermekét,akkor tegye meg!A szülő nem csak addig szülő,amíg a gyermeke felnő,utána is az marad.
Ez természetes,sajnálom,hogy sokan nem így gondolják.
Édesanyád ígértet tett és az olvasottak alapján továbbra is tudna segíteni nektek,csak nem akar.Nem értem.
Nyílván,ha nem állt volna módjában,nem ajánlotta volna fel azt az X összeget havonta...most meg visszalép.
Beszélj vele erről,az a legcélravezetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!