Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Melyiket néznéd...

Lányok/Nők! Melyiket néznéd el egy férfinak?

Figyelt kérdés

- Láncdohányos, napi 3 doboz az adagja. Nincs senkire sem tekintettel, ha úgy tartja kedve, akkor telefüstöli a hálószobát is. És az ágyban is rágyújt.

- Alkoholista. Minden hétvégén mattrészegre issza magát, és ha szólsz érte, csak annyit mond, hogy ő ledolgozta az egész hetet, ennyi jár neki.

- Minden második szava valami káromkodás.

- Hazudik a családi állapotát illetően. Azt mondja független, miközben nős.

- Megcsal. Mikor már veled jár, gyereket csinál az exbarátnőjének.

- Megbízhatatlan. Nem szól, ha közbe jön valami a megbeszélt program időpontjában. De azt elvárja, hogy te otthon ülj, és várd, hátha tud rád szakítani egy fél órát. Ha nem, akkor vedd úgy, hogy nem ért rá. Ha pedig szóvá mered tenni, te vagy a hisztis liba.

- Eltérő értelmi szint. Ez abban nyilvánul meg, hogy nem tud helyesen írni, és folyékonyan olvasni.

- Eltérő szex iránti igény. Csak kéthavonta tudod rávenni valamire, akkor is olyan megjegyzések kíséretében, hogy ha már annyira akarod, akkor csináljuk.

- A második randin kölcsön kér félmillió forintot, mondván, most már együtt vagytok, a tartozása is közös.

- Azt akarja, hogy hagyd ott a munkahelyed, mert nem akarja, hogy te többre vidd, mint ő.

Nos, melyiket tudnátok tolerálni?

2012. máj. 29. 10:38
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket sem. Nem is tudom eldönteni melyik nagyobb a bűn a szememben, de sikerült a legnagyobbakat kifognod. Közelébe sem mennék ilyen férfinak.

Egyedül a szexuális igényt nem tartom rossznak. Arról nem tehet, ő ilyen. Viszont ebben az esetben sem lennék vele, mert az én igényeim mások, így senkinek sem lenne jó. De persze az igények változhatnak a korral.

2012. máj. 29. 13:37
 52/57 anonim ***** válasza:
100%

Sorban:

- káromkodás - talán még elfogadható

- Eltérő szex iránti igény - én is elvagyok nélküle

- Alkoholista - nem valami jó, de volt ilyen barátom régebben, igaz, ő még vállalhatóan lett részeg, és majdnem minden nap megivott egy-két sört. Hétvégén meg mentem én is vele iszogatni, most viszont már nem iszom.

- Eltérő értelmi szint - ha mondjuk szakmunkás akkor az nem baj, ha csak az írás-olvasás nem megy, még talán, de ha nagyon hülye, inkább ne.

- Láncdohányos - lehet aranyos meg kedves de a lakásban - fujj, volt dohányos barátom, de ágyban, szobabán nem csinálts. Még a kocsiban is szar volt.

- Megbízhatatlan - otthonülős vagyok, de ilyeneket ne várjon el

- Azt akarja, hogy hagyd ott a munkahelyed - egoista k*csög

- A második randin kölcsön kér - ha baromi komolyan gondolta, akkor mehet a fenébe.

- Hazudik a családi állapotát illetően - ilyet nem

- Megcsal, gyereket csinál exnek - na ilyet sem, páros lábbal kirúgva. Gyerekcsinálásmentesen is gáz, de az még megbocsáthatóbb, mint gyerekkel.

2012. máj. 29. 13:50
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem az ember ismeret egyrészről egy fajta megérzés/hatodik érzék és plusz a régi rossz tapasztalatom. Aki ismer mindenki mondja, hogy jók a megérzéseim, de nem volt ez mindig így. Már gyermekként sokat csalódtam az emberekben/gyerekekben, újra meg újra esélyt adtam olyanoknak akik csak felszarvaztak, azért, mert szerettem volna valahova tartozni. Aztán 21-22 évesen volt egy kapcsolatom ezt annyira szerettem volna, de már az elején nem stimmeltek a dolgok. Aztán kezdtem figyelni a különböző szituációkban, mire eldöntöttem, ilyen embert még akkor sem akarok magamnak, ha soha az életben nem lesz társam. Nos apró jelek: első randevún már ágyba akart vinni, később elhívott étteremben és ott kiderült, hogy nincs nála pénz, de nem illik a nőnek fizetnie, így a pénzemet kikapta a kezemből és ő fizetett, majd mikor közöltem, hogy ezt így nagyon nem illik, de adtam még esélyt, a panzióban hangosan közölte: Drágám a felét te fizeted!, majd amikor a Tescoban vásároltam és kértem, hogy segítsen cipelni a nagy szatyrot: közölte, hogy bocs ennyire nem vagyok lovagias, de az utolsó csepp az volt: amikor megkérdezte szedem e a tablettát, mert ha véletlenül is teherbe esem, akkor azt is letagadja, hogy ismer. Na itt volt fel is út le is út. Utána 7 évig nem volt senkim, több okból, nem voltam épp a fiúk zsánere, mivel kövér voltam és ezért nem is hittem, hogy valaki szerethet. Aztán egyszer csak eljött az én időm 27 évesen interneten ismerkedtem egy fiúval, a kövér lányok oldalán, gondolván, oda talán tényleg azok jönnek, akik ezt szeretik. A bemutatkozó szövegemben írtam, hogy milyen vagyok, hogy káros szenvedélyektől mentes stb. Majd a második válaszoló levele teljesen elbűvölt. Hittem, hogy ő is olyan őszinte, mint én, mert én úgy gondolom ez az alapja egy kapcsolatnak, az úgyis kiderül, ha valaki hazudik. Hát eljött a találka ideje és egyre inkább úgy éreztem őt nekem teremtették, ő a tökéletes: nem dohányzik, nem iszik, nem kábítózik, okos, intelligens, jókat lehet vele beszélgetni és egyenlő partnernek tekinti a nőt, mindent meg lehet beszélni vele és közös nevezőre lehet jutni vele, megvédett még a családja előtt(anyós)is szembe szállva velük, az alakom miatt, dolgos ember, mindent együtt értünk el. Persze neki is vannak rossz tulajdonságai, pl türelmetlenség, de ezek nem olyan dolgok, immáron 8 éve együtt és 4 éve házasságban élünk. Szóval szerintem csak meg kell találni.

Tanács: figyeljétek az árulkodó jeleket, figyeljétek különböző szituációkban, családdal mire mit reagál. Hiddjétek el ha igazán akarjátok meg fogjátok találni.

2012. máj. 30. 18:35
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül sajnos néhányban a házasságomban volt részem... (eltérő szexigény, nehogy többre vidd...)

A megbízhatatlansággal sajnos minden pasinál találkoztam eddig, kivétel nélkül. Valamiért nem képesek jelezni, ha változás van a programjukban... Ezt nehéz elfogadni, de bizonyos mértékig tolerálnám.

Az eltérő értelmi szint akkor gond, ha tényleg eltérő értelmi szinten jelent. Az írás-olvasás nem feltétlenül tartozik ide, most van olyan pasi a környezetemben, akinek gondjai vannak ezekkel, pedig az IQ-ja magasabb, mint az enyém (pedig az enyém sem éppen alacsony). Szóval EZ nálam nem kizáró ok.

Az meg, hogy valaki hétvégente iszik, még nem alkoholizmus. Az máshol kezdődik... Sok férfi így szocializálódik, hogy hétvégente be kell rúgni a haverokkal... Minden hétvégén az sok... de mondjuk havonta egyszer-kétszer beleférne nálam.

2012. jún. 2. 18:59
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

hát, én se nézném el egyiket se. de nézzük sorban: cigis, még ok lehet, de napi három doboz? csinál mást is a dohányzáson kívül? én soha nem cigiztem, az ex napi egy dobozzal, de nem is az volt a baj, hanem, hogy közös kassza, és én ne menjek úszni, mert az milyen sokba kerül, de naponta elment annyi a bagójára, az nem baj. ja, meg a sörére. úgyhogy alkoholista se. és, hogy nem tűnt fel? nem, nem tűnt, mert mikor még csak ismerkedtünk, akkor elmentünk ide-oda, ott megivott egy-egy valamit, jó, hát más ismerősöm is megivott egy-egy kocsmalátogatás alkalmával. na de mikor összeköltöztünk. a sör az napi szükséglet volt neki, nem volt olyan nap, hogy ne igyon. és le is itta magát holtrészegre.

ugyanő káromkodott is,bár annyira nem. viszont a családja, hajaj.

nős pasi nem kell, minek? gyereket csinál másnak, akkor pláne. mi az, hogy második esélyt adni neki? ez azért elég súlyos.

megbízhatatlanságot még elviselném, de ne várjon rám, én simán elmegyek magamtól, ha ő nem képes jönni.

értelmi szint, hát. nekem diplomám van, ex szakmunkás volt, és bizony nem nálam okozott gondot. de ha véletlenül mondtam egy idegen szót, vagy valamiről, amiről neki véleménye volt, én mondtam, hogy mit tanultunk róla (pl. gyerekfejlődés, pszichológia), akkor rögtön lehurrogott. művészfilmet nem lehetett nézni, emlékszem egy filmre, ami Rimbaud és Verlaine-ról szólt, neki csak az jött le, hogy ezek b*zik, és én miért nézek b*zikról szóló filmet. hogy nem az volt bennük a lényeg, kit zavar.

szexigény, hát nem tudom. az én igényem a másiktól is függ. azt viszont nem viselném el, hogy megjegyzéseket tesz.

kölcsönkérés, na ne. munkahely otthagyás, a francokat. nem leszek tőle függő.

2012. jún. 5. 23:51
 56/57 anonim ***** válasza:
én még ezt azzal egészíteném ki hogy az idő elteltével a kultúra alapszabályai tisztelet a kivételnek is nehézséget okoz,függetlenül az értelmi szinttől.Közös együttéléseknél gyakori vágyfokozó a szellentés hangosan,a hangos büfögés wc-én való órákig olvasás és a trehány életvitel.de ezeket mi mind nézzük el. Nem nekünk nincsenek elvárásaink,1átalán nem vunk válogatósak.:S
2012. aug. 18. 22:09
 57/57 anonim ***** válasza:
visszatérve egyiket se tolerálnám elég súlyos hibák ezek ha valamiért egy férfi nem kell az itt szép sorrendben fel van tüntetve.Cosmo címlapra:10ok ami által szingli marad a pali:D:D
2012. aug. 18. 22:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!