Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Melyiket néznéd...

Lányok/Nők! Melyiket néznéd el egy férfinak?

Figyelt kérdés

- Láncdohányos, napi 3 doboz az adagja. Nincs senkire sem tekintettel, ha úgy tartja kedve, akkor telefüstöli a hálószobát is. És az ágyban is rágyújt.

- Alkoholista. Minden hétvégén mattrészegre issza magát, és ha szólsz érte, csak annyit mond, hogy ő ledolgozta az egész hetet, ennyi jár neki.

- Minden második szava valami káromkodás.

- Hazudik a családi állapotát illetően. Azt mondja független, miközben nős.

- Megcsal. Mikor már veled jár, gyereket csinál az exbarátnőjének.

- Megbízhatatlan. Nem szól, ha közbe jön valami a megbeszélt program időpontjában. De azt elvárja, hogy te otthon ülj, és várd, hátha tud rád szakítani egy fél órát. Ha nem, akkor vedd úgy, hogy nem ért rá. Ha pedig szóvá mered tenni, te vagy a hisztis liba.

- Eltérő értelmi szint. Ez abban nyilvánul meg, hogy nem tud helyesen írni, és folyékonyan olvasni.

- Eltérő szex iránti igény. Csak kéthavonta tudod rávenni valamire, akkor is olyan megjegyzések kíséretében, hogy ha már annyira akarod, akkor csináljuk.

- A második randin kölcsön kér félmillió forintot, mondván, most már együtt vagytok, a tartozása is közös.

- Azt akarja, hogy hagyd ott a munkahelyed, mert nem akarja, hogy te többre vidd, mint ő.

Nos, melyiket tudnátok tolerálni?

2012. máj. 29. 10:38
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
92%

A megbízhatatlanság nem zavarna, de nem ülnék otthon rá várva, az tuti. Alapvetően nem vagyok az az otthon ülős fajta, van életem, ha ő nem ér rám, hát így járt.

Az eltérő értelmi szintet azt hittem, el tudom viselni, de hamar kiderült, hogy nem. Mondjuk nálunk nem csak az írás-olvasás okozott problémát, hanem az is, hogy az amcsi akciófilmeknél magasabb szintet már nem tudott felfogni.

A többi abszolút kizáró ok. Néha komolyan azt gondolom, hogy túl sok elvárásom van :S

24N

2012. máj. 29. 11:00
 12/57 anonim ***** válasza:
57%

Akarja a franc...

De akkor viszont nem értem a logikát, minek jöttetek velük össze, ha tisztában voltatok azzal, hogy ez nem jó nektek..

A női "nem" az IGEN? Vagy mi?

2012. máj. 29. 11:00
 13/57 anonim ***** válasza:
94%

a káromkodást talán, már ha nem nekem szánja

amúgy nehéz egy lapon említeni egy megcsalással, de a többit egyiket se nézném el senkinek se

2012. máj. 29. 11:03
 14/57 A kérdező kommentje:

Nézd kedves egy pasi.

Azért ahhoz kell egy kis idő, hogy kiismerd a férfiakat. Mert gondolom, te sem a legrosszabb énedet mutatod rögtön az elején. De ahogy kiderült, hogy valójában milyenek, mehettek a levesbe.

2012. máj. 29. 11:03
 15/57 anonim ***** válasza:
100%

Pont tegnap volt egy idióta kérdés, hogy a nők túl válogatósak. Ja persze, ilyen selejtekből nehéz válogatni. akkor inkább egyedüllét! Jó lenne, ha a pasik kicsit összekapnák magukat és kis emberséget is vinnének magukba!

Tisztelet a kivételnek.

2012. máj. 29. 11:04
 16/57 anonim válasza:
100%
egyiket sem. minek játsza mg magát, ha utána ugyis kijön milyen tapló??
2012. máj. 29. 11:05
 17/57 anonim ***** válasza:
41%

Nézem..

Mégis mennyi idő kell nektek ahhoz, hogy rájöjjetek, hogy a pasi

- láncdohányos

- alkesz

- hímkrva

Nekem pasiként ez kb 2 nap után lejön, már egy munkakapcsolat közben, össze se kell hozzá jönnöm velük. (egyébként se)

2012. máj. 29. 11:06
 18/57 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem. Ez egy állat...
2012. máj. 29. 11:08
 19/57 A kérdező kommentje:
Ezekhez csak pár nap. De például kicsit több idő múlva derül ki, hogy közben valami úton módon terhes lett az ex. Nem mondtam, hogy mindegyik egy hónapig tartott. Volt amelyik csak egy hétig. Pl. az alkesz. Mert ugye egy hétvégét sem bírt ki. Na neki addig tartott.
2012. máj. 29. 11:09
 20/57 A kérdező kommentje:
Amúgy szerencsés vagy, hogy tudsz munka közben ismerkedni. Mi olyan helyen dolgozunk, ahol csak nők vannak. Így kicsit nehezebb kiismerni a leendő társakat.
2012. máj. 29. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!