Nem működik a szex, mégis ő a nagy szerelem. Van így értelme?
3,5 éve vagyunk együtt, nagyon jól megvagyunk, sosem veszekszünk, még csak nézeteltérés sincs köztünk. Az elején minden működött szex terén, kb 1-1,5 éve romlott meg. Az előjáték jó, élvezem is, de maga az aktus része rossz. Alig lök párat, és orgazmusközeli állapotba jut. Orálnál viszont nincs ilyen "veszély". Ez nagyon rossz számomra, mert én meg kielégületlen maradok. Tudom, hogy szeret, és nem azért történik ez, mert nem szeretne.
Próbáltunk pózt váltani, de akkor is pár lökés után elmenne...
Próbáltuk megbeszélni, de látom, rajta, hogy bántja a dolog, hogy nekem ezzel csalódást okoz. De én ennek ellenére is szeretem, hiszen egymás számára a nagy Ő vagyunk.
Mit tehetnék/tehetnénk? Hosszútávon ez működne vagy változna?
10. 15.47-nek
még külön élünk, és heti kb 3x van szex.
Szia!
Szerintem ez a probléma, hogy "ritkábban" vagytok együtt. Mi is kb. heti 3x vagyunk együtt,és ilyen probléma nálunk is van,ha több nap kimarad. De utána levő nap már nincs ez a probléma. Mi sem élünk együtt, és nem találkozunk minden nap. Engem nem zavar, megvan az előnye is, 2 év után is ugyanolyan jó vele,mint először. Kitartást hozzá, próbálkozzatok egymás utáni napokon! :)
...azért az kicsit unalmas ha minden szeretkezés közösüléssel fejeződik be....
különben meg tök jó lenne, ha elmennél előbb, akármilyen módszerrel, és csak utána ő.
utolsó!
dettó nálunk is... igen, vajon a türelmünk meddig tart...?
elhiszem, hogy rossz a pasinak is, hogy nem tud teljesíteni, de nekünk is rossz. mert látjuk hogy bántja a dolog és nekünk sem jó érzés...
próbálja folytatni, de én mondom neki h nyugodtan élvezzen el.
utána persze már nekem nincs kedvem 2.hoz...
hát igen, az a bizonyos tabu téma nála is megvan.
soha életében nem végzett önkielégítést. indoklása: mindig volt nő rá, nem szorult ilyenre.
múltkor mondtam neki, hogy márpedig itt az idő, hogy csinálja magának. erre a válasza: én nem tudom hogyan kell, gyere te olyan jól tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!