Ti mit csinálnátok ha a Facebookon letagadna a lányotok?
Nem értem miért kell egyből támadni...annyi más lehetőség is felmerül ilyenkor, mint hogy az illető nem jó anya.
Az senkiben nem merült fel, hogy ha kéthetente hétvégenként hoz el egy 4 éves gyereket az egyik szülő, akkor jóval több időt tölt a másiknál és egész gyerekkorában befolyásolható??
Az egyik szülőhöz csak el kellett helyezni. Elég baj, hogy a másik szülő nem segítette a gyerek anyjával a kapcsolat kialakulását.
Én amúgy megkérdezném a saját gyermekemet, hogy mit gondol erről az egészről. Valószínűleg fájni fog, amit mond, hisz valamiért kialakult ez a helyzet (amiben biztos, hogy azért Te is hibás vagy kérdező), de akkor itt az ideje ezt észrevenni és megváltozni.
Akkor is az anyja vagy...próbálj javítani a kapcsolatotokon. Akkor is, ha sosem lesz olyan, mintha Te nevelted volna.
Egyáltalán semmi komolynak nem kell ahhoz lennie, hogy apánál helyezzék el a gyereket. Épp ugyanúgy elhelyezhetik ott is, mint az anyukánál. Semmi különbség, megnézik, hol jobb a gyereknek, és kész. Mi is apukánkhoz kerültünk, és több ismerősöm is.
Nem kell rögtön azt gondolni, hogy a Kérdező biztos alkalmatlan, mint ahogy az apák sem alkalmatlanok. Ha van egy válás, valahol lennie kell a gyereknek, mivel két helyen nyilván nem lehet egyszerre. Ennyi.
Nyilván rosszul esne ez a facebook-os dolog, mivel akár te nevelted, akár nem, még a szülője vagy. Nem tudom, van-e oka, meg milyen volt a helyzet nálatok, de biztos szomorú lennék. Engem sem nevelt fel az anyukám, ilyesmi mégsem jutna eszembe.
Ugyanakkor szerintem a facebook egy nevetségesen túllihegett dolog, lehet, hogy nem is kéne foglalkozni vele inkább...
Hagyjátok már a f*nébe a sz*ros facebook-ot....Az internet csak a kapcsolatok megromlásához vezet!
Inkább arra az időre koncentrálj,amit együtt tudtok személyesen tölteni a lányoddal!
Arra gondolhatott amire én is.
Inkább a lányoddal való kapcsolatod javításával kéne foglalkoznod, és nem az FB-vel. Ez már csak egy okozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!