Miért bántja a családomat, ha veszek ezt azt a barátomnak és ha megszorul adok neki, ha nekem is van?
Sziasztok!
Ez fordítva is így van. Mostanság nem megy neki a munka, így nem mindig van pénze, ha nincs neki kutya kötelességemnek tartom, hogy segítsek neki.
Vagy pl meglátok a boltban egy pólót és van nálam pénz megveszem neki. A családom és a környezetem ezekre megjegyzést tesz. Nem tudom mit csináljak, mert így elég nehéz.
Azért mert aggódnak érted és féltenek, féltenke, hogy kihasznál.Rosszindulat nélküli szerinteme tőlük.
Nálunk is ez volt.
Összeköltöztünk a párommal, az ő lakásába.
Voltak dlgok amiken én szerettem volna változtatni, a párom nem nagyon akarta, mert neki enm volt rá keret, nekem meg igen, így elég sok pénzt én öltem bele a lakásba (laminált padló, festés....stb
Nem tetszett a családomnak, mert (szerintük) friss volt a kapcsolat (1,5 éves)
féltettek, hogyha szétmegyünk, akkor nekem nincs közöm a lakáshoz (ami igaz) és "kopasz p.csával" jövök el (ezt ők fejezék ki így)
Az én páromerre annyit mondott, hogy csalódott volna bennük, ha nem így gondolnák, és nem féltenének, mert ebből látszik, hogy törődnek velem és szeretnek. Én is így gondolom...
Szerintem meg ez a természetes, hogyha Neki van pénze Ő fizet, ha meg Neked akkor Te (Nálunk 3 éve, mióta együtt vagyunk működik).
De ezt nem értem. A családod honnan tudja? Ne mondd el nekik, vagy ne vedd ki a táskádból a pólót és meg is oldottad a problémát.
A saját pénzedet természetesen arra költöd, amire és akire akarod, de gondolom, a családodnak az esik rosszul, hogy egy "vadidegenre" szórod el, holott náluk is lenne helye, ha már annyira osztogatni akarod.
Értem én, hogy nem idegen, mert 2 éve vele vagy, de ő pillanatnyilag neked senkid, csak a barátod. NEM családtag, NEM a vőlegényed, NEM a férjed. Ha szétmentek, senki nem fizeti vissza neked, amit ráköltöttél.
Az igazság az, hogy érthető lenne szerintem, ha ételre kellene neki a pénz. De "ha nem megy a munka", akkor nem veszünk új pólót, hanem spórolunk...
Csak egy kérdés? Ő ezt szó nélkül elfogadja? Mert az elég gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!