Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valakinek van valami ötlete,...

Valakinek van valami ötlete, hogy mit tehetnék, hogy az anyám ne igyon?! 16/L

Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 19:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
és édesapád?
2012. máj. 27. 20:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Elváltak a szüleim.. apámmal nem tartom a kapcsolatot, kb. 10 éve nem tudok róla semmit
2012. máj. 27. 20:17
 13/18 anonim ***** válasza:
hat szomoru:(
2012. máj. 27. 20:19
 14/18 anonim válasza:
Próbáld valahogy apudat elérni, kérdezgesd anyudat róla:)
2012. máj. 27. 20:38
 15/18 A kérdező kommentje:

Mit kezdjek apámmal?!...Több mint 10 éve nem kiváncsi ránk... addig is jó ha évente kétszer láttam.. és csak a rossz élmények vannak vele kapcsolatban.. 5 évesen valahogy nem tett rám jó benyomást, hogy amikor végre egy évben eljött hozzánk velem nem is foglalkozott első kérdése h hol van tesóm.. én soha nem voltam neki igazán fontos..:) néha jó lenne beszélgetni vele, de ha Ő nem kiváncsi rám.. akkor én minek keressem meg?!:(..

Nem is akarok elköltözni anyámtól, mert szeretem, csak már nem birom azt h piál..és ezzel elb*ssza az én és a tesóm életét is :(

2012. máj. 27. 20:47
 16/18 anonim ***** válasza:
hát kicsim, sajnálom :( ugyan ez van nálunk is. két kérdést is tettem itt fel, az egyik, hogy meddig vállalsz felelősséget a szüleidért, illetve hogy van-e itt olyan, akinek a szülei tették tönkre az esküvőjét? az én anyám dettó ugyan ez. jelenleg intenzíven van :( sajnos nálunk semmi sem segített, nehéz, de hogy ne tedd magad tönkre, el kell menned tőle, amint lesz rá lehetőséged
2012. máj. 27. 22:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Én a rehabot ajánlottam volna, ha beleegyezne, mert oda nem lehet kényszeríteni. Persze ehhez az is kell, hogy ő le akarjon állni, amúgy nem lehet. Meg akkor neked is el kéne költöznöd ideiglenesen valamelyik rokonhoz, nagyszülőhöz, gondolom otthonba nem akarnál menni. Így marad még egy megoldás: önsegítő csoport - Anonim Alkoholisták. Az interneten utána lehet nézni, hogy a ti lakóhelyetekhez hol található legközelebb gyűlés. A helyszín, az időpontok ki vannak írva általában a családsegítő központokban is, tehát oda célszerű elmenni érdeklődni. A gyűlésvezető telefonszámát is meg szokták adni, őt is jó felhívni előtte, bár ha az önsegítő csoport nyílt (és legtöbbször az), akkor bármikor becsatlakozhat. Rengeteget tud segíteni egy olyan közösség, ahol egyes tagok már akár évtizedek óta tiszták, jó példát mutatnak és erőt adnak.
2012. máj. 28. 00:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy magának se vallja be.. szégyenli és inkább próbálja tagadni.. ma reggel is 4:50-kor "beszéltem" vele.. mert megint arra keltem, azaz keltett a kutya h piál... röhej de ha iszik kutya egyől "szól" nekem...és akk kérdeztem h télleg ennyire nem érdekli h akár a gyámügy el is vehet tőle, mert legutóbb kórházba ott könyörögtem h ne szóljanak nekik... meg minden. és akk mondta h leáll erre 6-kor amikor nyit a kisbolt azt vettem észre h csörög a kulcs és anyám már kint is van pénztárcával és megy a boltba... elvonóra nem hajlandó menni és a csoportba se... Igazából életünket már tönkretette.. csak azt nem szeretném h ebbő nagyobb baja legyen.... az az amitől félek h megint kórházba kerül vagy még rosszabb..... ezért kértem ötleteket, de úgytűnik h menthetetlen a helyzet eddigi kommentek alapján:(( amiket köszönök:)
2012. máj. 28. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!