Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem unja meg már a...

Miért nem unja meg már a kavarást, majd 2 év után?

Figyelt kérdés
Másnak is van olyan története, hogy a párja exe, vagy ex szeretője nem akar lekattanni?
2012. máj. 27. 10:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy "szép" kis történetem. Lány vagyok. Az exem, akivel már 4 éve szakítottam, sokszor hívogat, odamegy ahol én vagyok, fenyeget. Sajnos nem akarja felfogni, hogy nekünk már beszélni valónk sincs egymással. Páromat nagyon tisztelem azért, hogy nem áll le balhézni egy ilyen hülye gyerekkel, pedig voltak sokszor durva dolgok, volt, hogy azt mondta meg fog ölni, mert, vagy az övé vagyok ,vagy senkié. Nem egyszer történt olyan eset, hogy majdnem megvert, de olyan is volt, hogy futottam előle. (Mikor még együtt voltunk.) Mikor kapcsolatunk már a végét járta, eljárt egyedül bulizni, (ez számára természetes volt) mndenhol a balhét csinálta, a legtöbb szórakozóhelyről ki is tiltották őket a haverjaival együtt, ja és töménytelen mennyiségű piát tudott mindig meginni, egyszer ájultra itta magát, de olyan szinten, hogy könyörögtek nekem, vigyem a kórházba. Én leöntöttem egy vödör vízzel meg adtam neki 3 akkora pofont, hogy egyből észhez tért. :) Meg ilyen hasonló dolgok történtek még, sorolhatnám "oldalakon" keresztül. Ja és a rendőrséget senki ne hozza szóba, ugyanis voltam ott is és sajnos annyit mondtak, hogy nincs bizonyíték, nem tudnak vele mit csinálni. "Röviden" ennyi.
2012. máj. 29. 11:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem voltunk házasok (nem is lettünk azok), amikor az elődöm lett az utódom: egy fél évvel a szakításuk után elkezdte keresni a pasimat az exe. Eleinte kiakadt, hogy mit akar tőle ez a nő, aztán szépen lassan lágyultak a dolgok. Én alapjában véve nem vagyok féltékeny, úgy voltam vele, nem véletlen, hogy elhagyta azt a másik nőt, az sem, hogy mi ketten összejöttünk, szóval nem volt mitől félnem. Fel sem figyeltem, hányszor mondja, hogy "Viki felhívott." Én lepődtem meg a legjobban, mikor bejelentette, hogy Viki és ő újra megpróbálják, győzött a csaj kitartása. Mondanom sem kell, másfél hónapig bírták másodjára, én nem bocsájtottam meg, hiába keresett majd' egy évig, inkább telefonszámot váltottam.

A te, illetve a férjed esetében vagy egy komplett bolondról van szó, vagy arra apellál a hölgyemény, hogy a kitartásával győzni fog. Habár kérted, ne kommenteljünk, csak a történetünket meséljük el, ennyit azért hozzáfűznék:-)

2012. máj. 29. 11:11
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi,semmi baj:)

Szerintem azt már felfoghatta,hogy vége,csak mégis,így akar még most is ármánykodni,gondolván.Nekem is szerez ezzel 1-2 kellemetlen percet,és a férjemnek is,mert biztos nekiugrok, hogy kivel is csalsz megint??

Csak azt tudnám miért vállal 3. gyereket,attól a férfitól akit megcsalt,mert nem szeretett,stb.Arról nem is beszélve,hogy 2 éve majd megbolondult annyira bebeszélte hogy terhes a férjemtől,majd amikor látta ezzel se ért célt, "elvetélt".neki mindegy kitől lesz gyereke, csak legyen egy 3. is?Nem az én dolgom, tudom, de nem fér a fejembe,hogy fér össze, az anyaság öröme, a rosszindulattal,gonoszsággal...:(

2012. máj. 29. 11:37
 14/17 A kérdező kommentje:

Eltelt egy év,és csend van hál Istennek.

De azért várok még történeteket, hátha azóta lett valakinek.

2013. máj. 12. 15:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Történetem ugyan nincs,de jó tanácsként annyit hozzáfűznék,hogy vigyázz,nehogy a férjed is ludas legyen a dologban!Ha titkon vevő a közeledésre,vagy akár máséra,akkor lehet,hogy mégsem olyan bolond ez a nő.Persze ettől még a nőt nézd egyenesen levegőnek,csak így szakad le rólad.
2013. máj. 12. 15:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha köztetek rendben van minden, akkor no problem.

A csaj kicsit Alex Forester szindrómás (Végzetes vonzerő - Glenn Close-Michael Douglas)

Kérjetek DNS tesztet és az eldönti, hogy kié a gyerek.

Amúgy meg a legjobban azt teszitek, ha nem adtok sanszot. Tehát nem kell közösségi portálozni, nem kell a libával szóbaállni aztán előbb-utóbb megunja.

2013. máj. 12. 15:51
 17/17 A kérdező kommentje:

Résen vagyok:)De azóta rendesen viselkedik,szóval remélem nem ismétlődik meg a dolog..

Lehet hogy összekevertél valamit, utolsó válaszoló.Akit írtam hogy lehozott féléves gyereket mutogatni,az a megcsalást követő évben volt,és a keresztlánya volt.

Tavaly pedig ő lett terhes a párjától,akit azóta megszült.

Mindegy ezek szerint,kitől csak szüljön,addig se kelljen dolgozni....:(

2013. máj. 12. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!