Miért nem unja meg már a kavarást, majd 2 év után?
Mi nem voltunk házasok (nem is lettünk azok), amikor az elődöm lett az utódom: egy fél évvel a szakításuk után elkezdte keresni a pasimat az exe. Eleinte kiakadt, hogy mit akar tőle ez a nő, aztán szépen lassan lágyultak a dolgok. Én alapjában véve nem vagyok féltékeny, úgy voltam vele, nem véletlen, hogy elhagyta azt a másik nőt, az sem, hogy mi ketten összejöttünk, szóval nem volt mitől félnem. Fel sem figyeltem, hányszor mondja, hogy "Viki felhívott." Én lepődtem meg a legjobban, mikor bejelentette, hogy Viki és ő újra megpróbálják, győzött a csaj kitartása. Mondanom sem kell, másfél hónapig bírták másodjára, én nem bocsájtottam meg, hiába keresett majd' egy évig, inkább telefonszámot váltottam.
A te, illetve a férjed esetében vagy egy komplett bolondról van szó, vagy arra apellál a hölgyemény, hogy a kitartásával győzni fog. Habár kérted, ne kommenteljünk, csak a történetünket meséljük el, ennyit azért hozzáfűznék:-)
Köszi,semmi baj:)
Szerintem azt már felfoghatta,hogy vége,csak mégis,így akar még most is ármánykodni,gondolván.Nekem is szerez ezzel 1-2 kellemetlen percet,és a férjemnek is,mert biztos nekiugrok, hogy kivel is csalsz megint??
Csak azt tudnám miért vállal 3. gyereket,attól a férfitól akit megcsalt,mert nem szeretett,stb.Arról nem is beszélve,hogy 2 éve majd megbolondult annyira bebeszélte hogy terhes a férjemtől,majd amikor látta ezzel se ért célt, "elvetélt".neki mindegy kitől lesz gyereke, csak legyen egy 3. is?Nem az én dolgom, tudom, de nem fér a fejembe,hogy fér össze, az anyaság öröme, a rosszindulattal,gonoszsággal...:(
Eltelt egy év,és csend van hál Istennek.
De azért várok még történeteket, hátha azóta lett valakinek.
Ha köztetek rendben van minden, akkor no problem.
A csaj kicsit Alex Forester szindrómás (Végzetes vonzerő - Glenn Close-Michael Douglas)
Kérjetek DNS tesztet és az eldönti, hogy kié a gyerek.
Amúgy meg a legjobban azt teszitek, ha nem adtok sanszot. Tehát nem kell közösségi portálozni, nem kell a libával szóbaállni aztán előbb-utóbb megunja.
Résen vagyok:)De azóta rendesen viselkedik,szóval remélem nem ismétlődik meg a dolog..
Lehet hogy összekevertél valamit, utolsó válaszoló.Akit írtam hogy lehozott féléves gyereket mutogatni,az a megcsalást követő évben volt,és a keresztlánya volt.
Tavaly pedig ő lett terhes a párjától,akit azóta megszült.
Mindegy ezek szerint,kitől csak szüljön,addig se kelljen dolgozni....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!