Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem unja meg már a...

Miért nem unja meg már a kavarást, majd 2 év után?

Figyelt kérdés
Másnak is van olyan története, hogy a párja exe, vagy ex szeretője nem akar lekattanni?
2012. máj. 27. 10:13
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

A történetem: 2 éve a férjemnek volt egy rövid viszonya.Először válni akartam, de 10 nap különélés után rájöttem ,még szeretem, újrakezdjük.A férjem rögtön szakított a nővel,hazaköltözött,és azóta is azon vagyunk,hogy megjavítsuk ami elromlott.Minden jobb lett, a férjem bebizonyította, hogy szeret...és én is őt.

Nehéz feldolgozni,megemészteni,és újra bízni...

Előrebocsátom, nem szeretném, ha arról írnátok véleményt, hogy ti miért nem bocsátottatok volna meg,stb...

Az érdekelne, hogy mással is történ e hasonló.

Folytatom. A nő terhességet hazudott, majd üzengetett,hogy találkozgatnak még stb. Majd egy fél év múlva lehozott egy kb féléves gyereket,mutogatta a szomszédoknak,hogy a férjemtől van...Kész téboly a nő.

Nem reagáltunk semmire,majdcsak megunja...

De ez se jött be.

Nemrég a 25. házassági évfordulónk alkalmából készített képeket felraktam az iwiwrw.Jött is a rosszindulatú üzenet, hogy megcsal a férjem fűvel-fával...

Szerintetek mikor kattan már le végre rólunk?

Annál is inkább,mert a meglevő két gyerekük mellé, most várja a 3. at az élettársától,akivel azóta is együtt van.

2012. máj. 27. 10:31
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nincs, de az rosszabb,amikor a férjedre,állandóan kattannak az idióta boldogtalan r@bik.
2012. máj. 27. 10:32
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem állandóan,hál Istennek,:) ez az egy volt, de ez nem akarja felfogni, vagy így akar bosszút állni..:((
2012. máj. 27. 10:40
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha alaptalanul írogat, akkor lényegtelen hogy mikor kattan le. Oké unalmas, de ha nem igaz amit írogat vagy mond akkor minek törődsz vele? amíg kárt nem tesz senkiben hagyd rá, egyszer tényleg megunja, másokkal meg ne törődj, hogy mit gondolnak, közük nincs hozzá. Ha legközelebb hoz egy gyereket hogy a férjedé mond neki, hogy oké apasági vizsgálat és elperlitek tőle...szerintem abbahagyja majd.
2012. máj. 27. 10:52
 5/17 A kérdező kommentje:

Igazad van, de hogy minek törődök vele?Mert én ilyen lelkis vagyok.Téged nem zavarna,őszintén?

Várom a történeteket is...

2012. máj. 27. 10:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg soha nem fog lekattani.Amit csinál, hogy valótlant állít nagy nyílvánosság előtt, az rágalmazás és fel is jelentheted.Nem tudom neked vannak e gyerekeid?Amúgy nem lehetne, hogy ismeretlen helyre költözzek?Ez már durva.
2012. máj. 27. 10:58
 7/17 A kérdező kommentje:

Persze,felnőtt gyerekeink vannak már.Amúgy nem egy városban lakunk,szerencsére,tőlünk 20 km re laknak.csak a nő élettársának szülei élnek a városunkban.

Amúgy én még nem találkoztam vele személyesen.Csak a párját láttam vagy 2x.17évvel fiatalabbak mint mi.

Az iwiwről kiléptem, nem tud írogatni, a mélcímem nem tudja, és tel. számot is cseréltünk.

Remélem, vége lesz már egyszer...

2012. máj. 27. 11:16
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudod ez hosszutavon azert nem jo, mert a vegen akaratlanul ia elhiszed. 'Beledivodik', hogy a ferjed csal fuvel faval, es par perces keses utan mar nekiugrassz, hogy lam, igaza volt.

Velem apukam csinalta ezt a valasuk utan. Csak nyomta, nyomta belem, hogy anyukam egy k.rva, mert megcsalta, es neha azon kaptam magam, hogy szinte 'ellenorzom', hogy nincs-e valakije, vagy hogy nem-e csalta meg anno tenyleg apamat.

Szerintem tiltsd le iwiwen, ha van ra lehetoseg, telefonszamcsere, es most jon a nyar, ha tudtok utazzatok el valahova 1-2 hetre, hogy 'kipihenjetek' a csajt.

Sok boldogsagot!

2012. máj. 27. 11:17
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. máj. 27. 11:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, amúgy nem zavarna, mert csak saját magát röhögteti ki, én jót nevetnék a nyomorúságán akár a szemébe is, minek venném a lelkemre egy ilyen nő tetteit, főleg ha semmi alapja nincs a mondanivalójának.
2012. máj. 27. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!