Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is van ilyen a szüleive...

Másnak is van ilyen a szüleivel? Párommal már 5 és fél éve vagyunk együtt, és nagyon szigorúak.

Figyelt kérdés
Szóval én 21 leszek, barátom 23. Már 5 és fél éve vagyunk együtt, és alig akarták engedni, hogy együtt aludjunk, na már 3 éve lassan megengedik egy hónapban 1x, már 2x, ott tartunk hogy két hetente. De szeretnék már ennyi idő után legalább hetente egymásnál aludni, de ők nem engedik, hiába mondom stb., azt mondják még ők tartanak, én tanulok, stb..nem! Hiába magyarázom h mióta vagyunk együtt, hány évesek vagyunk, 21.század stb, nem! Másnak ilyen probléma? Remélem ha egy év múlva végzek, és dolgozni fogok nem lesznek ilyenek, mert akkor el is költözök!
2012. máj. 25. 12:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

És mit csinálnak ha átmész a barátodhoz?

Azt ne mondd, hogy a hajadnál fogva cipelnek haza!! Kérj segítséget a barátod szüleitől. Kérd meg őket, hogy beszélgessenek a szüleiddel, hátha megenyhülnek.

2012. máj. 25. 13:24
 12/20 A kérdező kommentje:

nem ha megyek nincs baj, bár néha tesznek megjegyzéseket h 2 napja voltál..de ennyi szóval azzal nincs baj, meg igazából barátom is jön mindennap nálunk az nem baj....

már sok felnőtt mondta nekik h így úgy de nekik a szemükbe mármint másnak felnőttnek teszik a "jó" szülőt velem meg mégis szigorúak

2012. máj. 25. 13:32
 13/20 anonim ***** válasza:
30%

"nem ha megyek nincs baj, bár néha tesznek megjegyzéseket h 2 napja voltál..de ennyi szóval azzal nincs baj, meg igazából barátom is jön mindennap nálunk az nem baj....

már sok felnőtt mondta nekik h így úgy de nekik a szemükbe mármint másnak felnőttnek teszik a "jó" szülőt velem meg mégis szigorúak"

1: HOZZÁNK nem nálunk.

2: Az nem számít, hogy ilyen szülő mondja, meg olyan. A párod szülei üljenek le velük és biztosítsák őket, hogy nem lesz semmi gond, már 21 éves vagy és nem csináltok gyereket:D

2012. máj. 25. 13:40
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

Biza megtudlak érteni, nekem is hasonló mentalitásúak a szüleim. Én 22 éves vagyok.

Mondjuk jó pár éve nem lakom otthon egyetem miatt, de eleinte nálunk is ez volt. Nem értettem a hozáállásukat...

Azt nem értem, ha néha aludhatsz nála, többször miért nem???

Mi most úgy oldjuk meg aproblémát, hogy összeköltözünk, én nekiállok dolgozni :)

Én sem helyeslem a tizenévesek együttalvását, de azért húszon felül hadd döntse el az ember fia-lánya, hogy mit akar :-D jesszus...

2012. máj. 25. 13:56
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

ezt a szüleiddel neked kell megbeszélned, ha a párod szülei beleavatkoznak ebbe a dologba akkor csak arról fogod még jobban meggyőzni a saját szüleidet, hogy még kislány vagy, hogy egyedül nem mersz eléjük állni és tisztázni a helyzetet

És nem magyaráznod kell nekik hanem leülni és elbeszélgetni.

Szerinted melyik szülőnek tetszik az ha a gyerek akarja kiokítani arról, hogy hogyan neveljék őt?

Ha engedték az, hogy 15 évesen barátod legyen akkor az ott alvást is engedni fogják, csak meg kell beszélni.

2012. máj. 25. 14:00
 16/20 A kérdező kommentje:
nem engedték, titokban jártunk egy ideig mert nem engedték volna meg......hogy barátom legyen...szóval ez van. Nem oktatom őket stb, ha nem leülök tök komolyan normálisan mondom nekik és leráznak nem engedik, mást beszélnek terelnek...bár lehet az a baj hogy sosem voltam nekik valami fontos, sosem figyeltek rám csak az egyik bátyámra, az a mindenük......igazából még az nincs bevetve h párom szülei beszéljenek..mást már megtettünk, ja és mindig mondom h ha 5 év alatt tudtunk vigyázni nem lettem terhes, se addig míg ott alszok stb...akkor most se lesz baj, meg van annyi eszünk...de hajthatatlanok....
2012. máj. 25. 15:01
 17/20 A kérdező kommentje:
ja meg még annyi hogy az is a bajuk h mindennap találkozunk, és az ő idejükbe nem találkoztak mindennap nemhogy még együtt is aludjunk, meg nem lakunk mi messze egymástól h barátom ne tudjon este hazamenni.....
2012. máj. 25. 15:05
 18/20 A kérdező kommentje:
ja és így is sokat alszunk együtt (2 hetente) ne hogy már többször akkor mindegy ha együtt lakunk....
2012. máj. 25. 15:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim ennél is maradibbak. Mi ezt tiszteletben tartottuk, és az ő lakásukban 30-on túl is külön aludtunk a párommal esküvő előtt. Közben pedig egy másik városban együtt éltünk, és ebbe meg ők nem szóltak bele. Lehetett volna balhézni, csak felesleges lett volna, mert csak a hangulatot rontotta volna.
2012. máj. 25. 22:43
 20/20 A kérdező kommentje:
köszi.....de nálunk is valószinű h marad ez a helyzet.....2hetente...mert felesleges veszekedni, maradiak,és azok is lesznek....de ha dolgozni fogok, nem fogok hagyni!
2012. máj. 26. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!