Kérhetünk ilyet a szüleinktől?
3-4 hét múlva lesz egy (akkor 7-8 hetes) fekete labrador kiskutyánk a párommal. Jelenleg nem lakunk otthon, mindketten más-más városban lakunk, de augusztus-szeptembertől összeköltözünk (és igazából itt fogjuk tartani a kutyánkat). Az a gond, hogy nyárára haza vinnénk a kutyát, de egyikünk családja sem nézi jó szemmel, nem akarják befogadni. Mi pedig kutya nélkül nem megyünk, akkor meg megvan a felháborodás...
Egy 2-3 hónapos kutyát lehet kerülgetni szerintem, főleg ha nem lesz a szülőknek dolga velük...Jobbat nem tudok...
Sajnos nem tudtok menni. Ennyi.
Az állattartás felelősséggel jár. Ezt meg kell tanulni. Ha kellett a kutya, vállaljátok a felelősséget, ha konfliktus van, akkor a konfliktust.
Kérhetitek, de ha nemet mondanak, akkor nem vihetitek oda a kutyát.
Nem mindenki szereti a kutyákat, vagy mondjuk szereti a kutyát mint olyan, de nem akarja a házába/kertjébe beengedni. Ezt el kell fogadni, mindenkinek a saját döntése.
Pl. ide sem lehet hozzánk kutyát hozni, mert nem szeretjük, ha összetúrja a kertet, vagy szedni kell utána a mellékterméket, meg a szőrt... A kutyákkal általában nincs gondom, de a saját otthonomban nem szeretnék, így ezt a vendégeknek is meg kell érteniük. Volt, aki kérdés nélkül hozott ide, arra eléggé megharagudtunk, mert illetlenség és pofátlanság.
Szóval, persze, megkérdezhetitek, de ha nemet mondanak, akkor kutyát nem vihettek oda, és ezen igazából megsértődni sincs jogotok.
Te most turbózod itt magad. Úgy látom, csak egyfajta választ tudnál elfogadni, ami a szád íze szerint szól, azaz:
Igenis, kutyakötelességük a szülőknek befogadni a kutyát, és igenis, pofátlanság lenne tőlük, ha amiatt megsértődnének, ha ti nem mentek kutya nélkül!
Na, megtörtént, mehetsz aludni. Egyébként szégyelld magad, ha a szülőket hátrébb helyezed, mint egy kutya. Remélem, majd ha lesznek gyerekeitek, ugyanígy visszakapjátok majd tőlük ezt, amit ti adtok a szülőknek.
18 Te nem vagy normális. Nem egy választ fogadok el, sőt eggy válaszra sem mondtam, hogy nem helytálló én nem voltam paraszt légyszives Te is tűrtőztesd magad. Felhergeltek a munkahelyeden vagy mi van???
Csak nem tudom, hogy mi legyen a kutyával. Egyáltalán nem helyeztem hátrébb a szüleimet...komolyan nem értelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!