Elmennétek így nyaralni?
Igénylik a levest?
Aranyos.
Te meg mást igényelsz. Ebédre is egyetek hideget, egyszer kétszer lehet meleg kaja is, hiszen csak hiányzik. Én nem csinálnék belőle gondot. Ha valakinek nem tetszik jövőre nem jön. Nálunk nem igazán szokott meleg kaja lenni kiránduláson. Nem is igényeljük. Állt egy kiránulás alatt beülünk valahova, de többnyire marad a szendó. Alig megy egy átlag ember kirándulni, véte volna otthon ülve (főzve, vagy kajára várva) elvesztegetni az időt. Van aki azért megy az ország túlsó részére, hogy ugyanazt csinálja, amit otthon.
Legyél határozott! Olyan nincs, hogy az egyiknek nincs kedve mosogatni, a másiknak meg nem jut eszébe főzni, a harmadik meg nem szeret főzni. Akkor azt kell mondani: "Drágáim, én csak magunkra főzök, ti pedig elintézitek a kaját ahogy tudjátok, nem fogok napi 3 fogásos menüt készíteni és még mosogatni is 6 emberre, mert az nekem nem nyaralás".
Azt a részét meg végképp nem értem, miért nektek kellene fizetni a család többi tagjának a félpanzióját? És ha te főzöl, akkor az alapanyagot is ti fizetitek a férjeddel?
Komolyan nem értem ezt a családot!
Én egyáltalán nem problémáznék ezen. Jó hogy elmennék. Amikor mi nyaralunk pár napot, vagy egy hetet, akkor sosem főzünk. Mindig van egy kis kajálda, ahol rendes kaja van és max 1000-1200 ft-ba kerül a menü, vagy csak a második étel. Mindig ilyen helyen eszünk, a nyaralásban nálunk az is benne van, hogy nem gürizünk a konyhában.
A te helyedben is elmennék ilyen étkezdébe, anyósék meg vagy követik a példánk vagy éhen halnak.
Én elmennék, de előre tisztáznám hogy hogyan lesz az étkezés. Mi is apartmanba szoktunk menni, reggel összedobunk valami hideget, ebéd és vacsora pedig étteremben, büfében.
A férjednek mi a véleménye? Ha vele nem tudod megbeszélni és ő is elvárja, hogy te főzz minden nap mindenkire, akkor ne menj szerintem.
én sosem mennék tömegesen nyaralni. max egy baráti párral, akik vannak annyira értelmesek és normálisak, hogy nem használják ki a másikat.
amikor mi nyaralni mentünk tavaly, akkor reggeli ebéd hidegkaja a strandon, este éttermes vacsi.
egyik este főzött nekünk a baráti pár FIÚtagja :) még csak unszolni sem kellett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!