Szereti anyósom ezt a gyereket? Ha bántani akarsz ne válaszolj légyszíves! Köszönöm! Ha kérdés van kérdezzetek válaszolok egyébként is jó lenne ezt kidumálni magamból.
Igazán köszönöm mindenkinek a válaszát és,hogy megosztottátok velem a saját tapasztalataitokat! Nem tudom mikor és hova forrja majd magát a dolog..Valami viszont "nekem játszik" ha fogalmazhatok így. Pindúrom egy hónap múlva lesz kettő éves.........Vajon felköszöntik? Ma 30 napja,hogy nem tudnak róla semmit.Nálunk ez rekord mert heti szinten azért értekeztünk és erre voltak beugrottak.Ha erre voltak... :S
Ja egyik válaszoló írta,hogy úgy tűnik neki büdös a férjemnek az apjával dolgozni. Ezt vajon miből szűrted le???Ha már így gondolod leírok neked pár dolgot:
-Pici fiú kora óta hajtva volt mindig
-mikor nekem még csak udvarolt és elkezdtünk egymásnál aludni akkor is hatkor ébresztő volt én meg ébredtem egyedül
-elejétől kezdve úgy beszél a saját fiával elöttem mint egy utolsó xarházi senkivel
-ha családi ebéd van addig még a két nővérkéje beesik "kisestélyiben" ő mindig koszosan és késve ülhet csak az asztalhoz(mert apukának gályázik hogy ne legyen gond)
-mi soha nem mehettünk csak úgy vendégségbe,mindig munka van
-ja és azt is leírtam,hogy akkor azért mondott nemet mert másnapra meg volt beszélve,hogy megcsináljuk a mamájának a konyhabútorát(amit már előző nap elkezdtünk).
Na kb.dióhéjban ennyi.
Igazából hosszú hosszú oldalakat írhatnék.
Talán egyszer majd írok egy könyvet is..
Még egyszer köszönöm mindenkinek sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!